26.–31.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[2][0]
KilpailuaSuomalaista
Podcast

Kuunnelkaa junnuja, tai he vaihtavat lajia, sanoo Janos Uotila Kisaviikko-podcastissa

Sokrates ja Jeesus mainittu! Mutta miten ihmeessä se liittyy golfiin ja juniorihankintaan? Kuuntele podi ja sekin selviää.

Kisaviikko-podcastin vieraana piipahti Janos Uotila. Monitoimimies on pelannut golfia koko ikänsä eikä hän pelkää sanoa ääneen mielipiteitään lajin nykytilasta. Paljon asiaa maan ja taivaan väliltä, kannattaa kuunnella!

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)

 • golftintti says:

  Ja tulevat golfin pariin taas vanhempina! On se kumma, että suurin potentiaalinen ryhmä, keski-ikäistyvät ja eläköityvät, ohitetaan vieläkin katoavana harrastajajoukkona. Heitä tulee oikeasti koko ajan lisää, ihan luonnollisesti vanhenemalla. He hakevat lajista sitä, missä se on parhaimmillaan.
  Keski-iässä lajivalikoima suppenee, kaveripiiri pienenee. Aikaa ja rahaa voi ja täytyisikin käyttää jo oman terveytensä ja jaksamisensa hyväksi.
  Golf on helppo aloittaa niidenkin, jotka eivät ole urheilua harrastaneet.
  ET:n viikonlopun kisassa oli yleisötapahtumassa mukana 100 vuotias nainen, joka oli aloittanut golfin 70-vuotiaana, kun kaverit eivät enää jaksaneet pelata tennistä.
  Hän pelaa 3 kertaa viikossa 9 reikää.
  Hän olisi varmasti lämpimästi tervetullut pelaamaan Hattulaan, joka on loistava esimerkki toimivasta kaiken ikäisille tarkoitetusta seurasta ja samalla vaativasta kentästä. Kuinka monelle muulle Suomen kentälle, junnujen puutteessa?
  h