Opi tuntemaan itseäsi, kehity golfarina - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista
Opetus

Opi tuntemaan itseäsi, kehity golfarina

Marko Siivonen (vas.) ja Timo Rauhala (oik.) avaavat sensomotorisen valmennuksen saloja 20.3.Otavamedian tiloissa Länsi-Pasilassa.

Marko

Marko Siivonen ( vas.) etsi ja löysi Golfpisteen Sami Markkasen kehosta parannettavia kohtia.

Marko Siivosen käyntikortissa lukee nimen alla ” Sensomotoriikan asiantuntija”. Mies on opiskellut aihetta varsin paljon ulkomailla ja soveltanut oppimaansa huippu-urheilijoiden , viimeksi naisten lentopallomaajoukkeen kanssa. Golfista hänellä on kertynyt kokemusta varsinkin Timo Rauhalan huippuvalmennettavien kartoittamisessa ja valmentamisessa.

Mistä sitten sensomotorisessa valmennuksessa on kysymys?

”Tarkoituksenmukaista golfissa ja elämässä yleensäkin on kartoituksen kautta selvittää yksilön luontaiset ominaisuudet, tapa toimia. Kun ihminen otetaan tämän jälkeen valmennuksessa vastaan vahvuuksineen ja heikkouksineen sellaisena kuin hän on, saadaan työskentelystä parhaat tehot irti”, Siivonen määrittää.

Sensomotorisen kartoituksen luonnollisena jatkeena on valmentajan antamat harjoitteet ongelmakohtien ja rajoitteiden korjaamiseksi. Usein estot vaativat myös Siivosen tekemiä hoitotoimenpiteitä.

”Sensomotoriiikkavalmennus on tukipalvelu muulle valmennustoiminnalle. Pyrin poistamaan estoja ja hidasteita oppimisen tieltä”, Siivonen kiteyttää.

Timo Rauhala on ottanut Siivosen tiiviiseen yhteistyöhön tiimiinsä. Alkaneen vuoden aikana Rauhala lanseeraa yhdessä muutaman muun valmentajan kanssa Kytäjälle uudistetun ja kokonaisvaltaisen valmennuskeskuksen, joka tarjoaa palveluitaan kaikentasoisille.

”Tavoitteemme on tehdä Kytäjästä hyvin kattava ja kansainvälisestikin uraa uurtava keskus jossa itsensä kehittämisestä kiinnostunut yksilö saa kaiken tarvitsemansa konsultaation”, Rauhala määrittää

Sensomotorisen harjoittelun ilta

Siivonen ja Rauhala järjestävät tiistaina 20.3 kello 18-20 yleisötilaisuuden Otavamedian tiloissa osoitteessa Maistraatinportti 1.

Kyseessä on luento-ja keskustelutilaisuus, jonka pohjalta kaikilla osallistujilla on enemmän ajatuksia ja työkaluja itsensä kehittämiseen.

”Tämä tilaisuus on tarkoitettu kaikille asiasta kiinnostuneille pelitasosta riippumatta .Erityisesti tulevan kauden Kytäjän treeneistä kiinnostuneille tilaisuus toimii hyvin käytännönläheisenä ja hyödyllisenä starttina. Toivomme mukaan myös nuorten pelaajien vanhempia ja juniori toiminnassa mukana olevia kouluttajia”, Timo Rauhala linjaa.

Timo

Timo Rauhala ja Golf Digest tekevät yhteistyötä myös kaudella 2012. Keväällä Pasilassa pidettävien luentojen jälkeen luvassa on lumien sulettua myös lajiin liittyvää harjoittelua Kytäjällä.

Tilaisuuden hinta on Golf Digestin tilaajille ja perheenjäsenille 25 euroa, muillle 40 euroa sisältäen kahvin ja pullan. Maksu suoritetaan paikanpäällä tai pankkisiirrolla.

Ilmoittautumiset yhteystietoineen 19.3.mennessä osoitteeseen ilmoittautuminen@golfpiste.com.

Golfpiste suosittelee tätä tapahtumaa lämpimästi. Mikäli haluat saada harjoitteluusi, yhteistyöhön valmentajan kanssa sekä itsesi ymmärtämiseen toimivan työkalupakin, Siivosen ja Rauhalan kanssa vietetty kaksituntinen on täsmäammuntaa. Katso myös oheinen video aiheesta.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje