Jessica Reimanin treenivideot |
1.8.2017

100 päivää – 100 metriä: Ylätalja

Ennen kuin etenemme yläkehon perusliikkeissä yhteen vaativimmista eli leuanvetoon, alustetaan aihetta ylätaljalla.

Se on liikkeenä useimmille tuttu, mutta suoritustekniikassa on valitettavan usein toivomisen varaa. Ylätaljassa on muistettava päästää kädet ojentumaan suoraksi ylös, jotta lapojen alueen lihakset aktivoituvat vedon alkuvaiheessa.

Lapojen aktivoimista kannattaa harjoitella. Aluksi liikeen voi tehdä pitämällä kädet suorana, jotta veto varmasti lähtee lavoista. Painojen kanssa ei kannata ahnehtia, vaan keskittyä puhtaaseen suoritustekniikkaan.

Golfpiste.com :ssa julkaistaan lähes 30 treenivideota, joiden avulla sinunkin on mahdollista kehittää lihaskuntoasi, voimaasi ja räjähtävyyttäsi harjoitteilla, jotka tukevat golfia erinomaisesti.Videoilla mallisuorituksista ja ohjeista vastaa liikunta- ja hyvinvointikeskus Fressin trainer-palvelupäällikkö Jessica Reiman yhdessä Janos Uotilan kanssa. Jessica toimii projektissa osallistujien valmentajana ja vastaa harjoitusohjelmien laadinnasta.

Kaikki videot ja 100 päivää – 100 metriä -projektin materiaalit löydät osoitteesta golfpiste.com/100
ja kaikki opetusmateriaalit osoitteesta golfpiste.com/opetus

Kommentit

Näihin videoihin voisi lisätä opastuksena tiedon siitä mihin lihakseen liike vaikuttaa ja mitä se lihas tekee golfsvingissä. Eli mitä kyseisen lihaksen kehitys tarkoittaa golfsvingin vakaudelle tai kehitykselle.

Oma kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.