20.– 27.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][22]
KilpailuaSuomalaista
Opetus

100 päivää – 100 metriä: Penkkipunnerrus

Penkkipunnerrus on erinomainen perusliike, kunhan keskittyy tekemään liikkeen oikein ja liikoja repimättä.

Paljonko nousee penkistä? Moneen kertaan kuultu kysymys, ja sikäli perusteltu, että penkkipunnerrus on erinomainen perusliike yläkeholle.

Muutamaan asiaan kannattaa kiinnittää huomiota, jotta liike aktivoi lihaksia oikein ja turvallisesti. Lavat tulisi pitää yhteen puristettuina koko liikkeen ajan, siis myös painot ylös työnnettäessä.

Tanko lasketaan rinnalle rauhallisesti, ja työntö aloitetaan tangon kosketettua rintakehää jotakuinkin rintalastan alaosan kohdalla. Painoja ei kannata pompauttaa rinnalta ylös,vaan keskittyä aktivoimaan rintalihakset työnnössä.

Pyri pitämään jalkapohjat maassa vaikka hakisitkin kaarevaa nostoasentoa.

Golfpiste.com :ssa julkaistaan lähes 30 treenivideota, joiden avulla sinunkin on mahdollista kehittää lihaskuntoasi, voimaasi ja räjähtävyyttäsi harjoitteilla, jotka tukevat golfia erinomaisesti.Videoilla mallisuorituksista ja ohjeista vastaa liikunta- ja hyvinvointikeskus Fressin trainer-palvelupäällikkö Jessica Reiman yhdessä Janos Uotilan kanssa. Jessica toimii projektissa osallistujien valmentajana ja vastaa harjoitusohjelmien laadinnasta.

Kaikki videot ja 100 päivää – 100 metriä -projektin materiaalit löydät osoitteesta golfpiste.com/100
ja kaikki opetusmateriaalit osoitteesta golfpiste.com/opetus

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje