22.–29.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista
Oma peli

Uusi palvelu! – kirjaa golfkenttäsi ylös kenttäbongauslaskuriin

Golfpisteen laskuri laittaa maamme kenttäbongarit järjestykseen. Kirjaa ylös, arvioi kenttiä ja vertaa tuloksiasi muihin!

Tiedätkö, kuinka monta golfkenttää olet Suomessa pelannut? Entä kuinka monta golfkenttää golfarit keskimäärin ovat pelanneet? Tai mikä on Suomen bongatuin golfkenttä ja minkä kentän suomalaiset golfarit kaikkein mieluimmin haluaisivat pelata?

Tämä kaikki, ja paljon muuta, selviää Golfpisteen kenttäbongauslaskurin avulla. Tämän helpompaa ja hauskempaa kirjanpidon pitäminen pelaamistasi golfkentistä ei ole koskaan ollut.

Kenttäbongauslaskurissa voit listata kentät, jotka olet pelannut. Voit arvioida kentät 1–5 tähden asteikolla sekä myös sanallisesti. Tämän lisäksi pystyt valitsemaan kentältä suosikkireikäsi ja kasaamaan oman toivelistasi niistä kentistä, jotka haluaisit pelata.

Kenttäbongauslaskuri on siis paitsi oma henkilökohtainen kirjanpitosi pelaamistasi kentistä sekä niiden paremmuusjärjestyksestä myös kollektiivinen kohtaamispaikka, jossa voit vertailla omaa bongaussaldoasi ja arvostelujasi muiden käyttäjien vastauksiin. Kenttäbongauslaskurista löydät mm. Eniten bongauspisteitä, Bongatuimmat kentät, Toivelistan suosikit ja Parhaat kentät -listat, jotka perustuvat kaikkien Kenttäbongauslaskuria käyttäneiden ihmisten arvioihin.

Kenttäbongauslaskurin käyttäminen edellyttää rekisteröitymistä ja kirjautumista, sillä vastaukset rekisteröityvät palveluun. Löydät siis jatkossa oman listasi sivuilta ja voit päivittää listaa sitä mukaan, kun kenttiä kertyy. Pystyt muuttamaan myös arviointejasi ja kommenttejasi. Halutessasi voit myös piilottaa listasi, jolloin se ei näy muille käyttäjille.

Kenttäbongauslaskuriin

Lue seuraavaksi: Puolivahingossa kenttäbongariksi – nyt kasassa on kaikki SGL:n kentät ja 19 mappia tuloskortteja

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (14 kpl)