Teneriffa, TENERIFFA MELIÁ HACIENDA DEL CONDE - LUKSUSTA TAI RAJATONTA GOLFIA

Lähtöajat

  • 02.12.2018 Esimerkiksi

Aurinkoinen Kanaria hellii lämmöllään ja loistavilla golfkentillään. Majoitu upeissa puitteissa ja nauti merellisistä maisemista sekä rauhaisasta ja seesteisestä tunnelmasta varaamalla vaikka yksi näistä omatoimimatkoista ja me hoidamme kaikki varaukset puolestasi!

Tarjolla on niin luksusta kuin rajatonta golfia – tai yhdistelmä niitä, Adults only-majoitusta sekä myös edullisempaa lomavaihtoehtoa. Teneriffalla nautit viiden tähden tunnelmasta, Gran Canarialla huippukentistä ja Fuerteventuralla rajattomasta golfista ja edullisemmista hinnoista.

Majoitus: Meliá Hacienda del Conde *****

Mikset nauttisi upean Meliá Haciendan Level-mukavuuksistaPremium Sea View-huoneessa? Elämykseen lukeutuvat mm. yksityinen aamiainen eksklusiivisessa Salazar Ravintolassa, 6 buffet-illallista Buenavista Restaurantissa ja yksi kolmen ruokalajin illallinen Salazar ravintolassa. Level-mukavuuksiin kuuluvat myös esimerkiksi yksityiset luksuskuljetukset lentokentältä hotelille ja takaisin. Jokainen Level-asiakas saa myös yhden thermal circuit-sessionin YHI SPA:ssa majoituksen aikana.

SANCTUARY PREMIUM SEA VIEW HUONEET

 Näissä parempitasoisissa huoneissa on Nespresso-keitin, ja upea merinäköala. Level-asiakkailla on vapaa pääsy hotellin Executive Loungeen sekä aikainen sisäänkirjautuminen ja myöhäinen uloskirjautuminen saatavuuden mukaan. Level-asiakkaat voivat myös nauttia Open Barista josta saa vettä, mehua, olutta ja muita virvokkeita. Tarjolla on myös Cocktail-aika joka iltapäivä kello 17:00 – 18:30.

HUOM! MUISTA VARATA MATKASI SYYSKUUN AIKANA JOTTA VOIT HYÖTYÄ HINNOISSA ESIINTYVISTÄ ENNAKKOVARAAJAN ALENNUKSISTA

HUOM! Alkaen hinnat laskettu edullisimman matkustusajankohdan eli joulukuun alun mukaan 

Greenfeet

HINTA 1425€/HLÖ: Rajaton golf Buenavistan kentällä

LEVEL HINTA 1475€/HLÖ: 4 kierrosta golfia Buenavistan kentällä

Matkaan sisältyy

Hinta 1425€/Hlö sisältää: Norwegianin lennot, 2x matkalaukkua ruumaan (toinen ei golfbägi), 7 yön majoitus 2hh puolihoidolla, rajaton golf Buenavistan kentällä

LEVEL HINTA 1475€/Hlö sisältää: Norwegianin lennot, 2x matkalaukkua ruumaan (toinen ei golfbägi), VIP-lentokenttäkuljetukset, aikainen check-in ja myöhäinen check out saatavuuden mukaan, 7 yön majoitus 2hh puolihoidolla parempitasoisessa huoneessa merinäköalalla, 6 buffet-illallista ja 1 kolmen ruokalajin illallinen Salazar-ravintolassa, vapaa pääsy Sanctuary Loungeen ja maksuttomat drinkit päivittäin 17:00-18:30, 1 thermal circuit session/Hlö Spa:ssa, 4 kierrosta golfia Buenavistan kentällä

Varaa matka

Lisätiedot

  • Majoitus: Meliá Hacienda del Conde ()
  • Matkan kesto: 1 vrk
  • Hinta sisältää autovuokran: ei
  • Hinta sisältää lentokenttäveron: kyllä

Matkakohde kartalla

Golf Tailors Oy

  • Osoite: Erkontie 24 A 2, 16300, Orimattila
  • Puhelin: +358-40-7191519
  • Fax: +358-3-7775123
  • Email: info@golftailors.fi
  • Kotisivu: http://www.golftailors.fi