23.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][26]
KilpailuaSuomalaista
Pelimatka - Short Break

Sierra Golf Resort, Gdansk/Puola - vappuna 30.4. - 4.5.2019

Matkan sisältö:

 • Finnairin suorat reittilennot Helsinki – Gdansk – Helsinki sis. käsimatkatavaran ja matkatavaran ruumaan 23kg (voi olla myös golfbägi)
 • Majoitus 4 vrk Sierra Golf Resort **** studiossa tai yhden makuuhuoneen huoneistossa kahdelle
 • Aamiainen ja 2 x päivällinen
 • 5 x green fee kahdella eri kentälle (4 x Sierra Golf, 1 x Postolowo Golf)
 • Kärryt Sierra Golfissa
 • Lentokenttä- ja golfkenttäkuljetukset kohteessa
 • Golfpassin matkanjohtajan palvelut

  Majoitus

  Sierra Golf Resort sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella noin 55km Gdanskista luoteeseen. Viehättävässä puistomaisessa ympäristössä sijaitseva Resort tarjoaa vierailijoilleen ihanteellisen mahdollisuuden yhdistää virkistäytymisen ja golfin ainutlaatuisessa ympäristössä. Voit rentoutua kierroksen jälkeen näyttävän klubitalon piano-baarissa. Klubitalolta löytyy myös takkahuone ja tasokas ravintola.

  Resort tarjoaa majoitukseen monia eri mahdollisuuksia: voit valita studion (38 m²), yhden makuuhuoneen huoneiston (46 m²), kahden makuuhuoneen huoneiston (65 m²) huoneiston tai upean Villan (85 m²). Kaikissa näissä on moderni sisustus ja voit halutessasi käyttää klubitalon saunaosastoa. Huoneistot sijaitsevat sopivasti golfkentän läheisyydessä ja villat sijaitsevat vähän etäämpänä. Villojen ja klubitalon välillä on tarvittaessa shuttle-kuljetus.

  Resort on saanut asiakkailtamme hyvää palautetta erityisesti palvelusta, kentästä ja majoituksen tasosta. Näin voimme lämpimästi suositella golflomaa Sierra Golfissa!

  1 mh – huoneistossa: ilmainen wifi, olohuone-sviitti, parivuode, sohva, vaatekaappi, LCD-TV, keittokomero, liesi, uuni, mikroaaltouuni, jääkaappi, astianpesukone, ruokailutila, pöytä ja tuolit
  Ravintola: Klubiravintola, tarjolla aamiainen, lounas ja a’ la carte-annoksia, pe/la elävää musiikkia
  Lisäpalvelut: huonepalvelu, ilmainen sauna, pyörien vuokraus, retkien ja nähtävyyksien varaaminen
  Golfkentät: Sierra Golf majoituksen yhteydessä, Postolowo Golf 78km
  Kaupunki: Wejherowo 5km, Gdynia 28km, Sopot 40km
  Lähin lentokenttä: Gdansk Lech Walesa Airport 40km

  Golfkentät

  Sierra Golf Club on ainutlaatuinen golfkokonaisuus Gdanskin ympäristössä. Kenttä sijaitsee upean Tricity Landscape Parkin läheisyydessä. Tricity Landscape Park on Pohjois-Puolan suojeltu maisema-alue, joka on kooltaan kaikkiaan n. 200 km² ja alueella on yhteensä 10 luonnonsuojelualuetta.

  Sierra Golfin alueella on noin 11 000 puuta ja koristekasvia, jotka omalta osaltaan muovaavat alueen maisemaa. Tätä puistokenttää pidetään erittäin hyvässä kunnossa ja golfkentän ruoho leikataan kuuteen eri korkeuteen. Maasto on monipuolista; kukkulat, laaksot, lammet, purot ja sillat tuovat oman mielenkiintonsa peliin.

  Voit myös halutessasi keskittyä harjoittelemaan, sillä kohteesta löytyy golfakatemia. Siihen kuuluu 9-reikäinen kenttä, driving range ja pitching viheriö.

  Kenttä on avattu vuonna 2002 ja Euroopan Senior Women’s Team Championship pelattiin siellä vuonna 2016.

  Postolowo Golf

  Postolowo on näyttävä golfkenttä ja se on rankattu Puolan parhaaksi golfkentäksi 2009 -lisäksi kenttä on menestynyt myös kansainvälisissä arvosteluissa. Postolowo tarjoaa haastetta, mutta on kuitenkin erittäin nautittava myös vähemmän pelanneille.
  Kenttä tarjoaa kauniita maisemia sekä lukuisat vesiesteet lisäävät mielenkiintoa. Kenttä on helppokulkuinen ja soveltuu mainiosti kävellen pelattavaksi.

Lisätiedot

Etukäteen varatut tiiajat:

30.4.  Sierra Golf klo 13:08

1.5  Sierra Golf klo 9:32

2.5. Postolowo Golf klo 11:00

3.5. Sierra Golf klo 11:08

4.5. Sierra Golf klo 7:56

(muutokset ovat mahdollisia)