10.–17.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[4][3]
KilpailuaSuomalaista
Eurooppa - Espanja - Costa de la Luz Räätälöity matka

RAJATONTA GOLFIA LUKSUSPUITTEISSA FAIRPLAY GOLF RESORTISSA

Joulukuu 2019 - Helmikuu 2020 Lähde viettämään upeaa ja huippuedullista golfviikkoa uutuuskohteeseemme, viiden tähden Fairplay Golf Resort & Spahan, noin kahden tunnin ajomatkan päähän Malagasta! Tällä viikon golflomalla nautit rajattomasta golfista, upeasta majoituksesta ja puolihoidosta sekä rentouttavasta tunnelmasta ja rauhallisesta ympäristöstä!

HUOM! Paketin hinta sisältää vain majoituksen ja golfin, mutta halutessasi hoidamme myös lentojen varaamisen puolestasi - etenkin tammi-helmikuulle 2020 on vielä tarjolla todella edullisia lentoja esimerkiksi Malagaan!

Majoitus: Fairplay Golf & Spa Resort *****

Uutuuskohde! Mikäli kaipaat uutta, rauhallista ja tasokasta kohdetta golflomallesi, Fairplay Golf & Spa Resort on juuri sitä, mitä etsit. Tämä tyylikäs andalusialaistyylinen viiden tähden hotelli sijaitsee reilun kahden tunnin ajomatkan päässä Malagan lentoasemalta Cadizin suuntaan. Hotellin vieressä sijaitseva Benalupin golfkenttä on tasainen ja hyväkuntoinen puistokenttä, jonka peruskuntoinen golfari pystyy hyvin pelaamaan kävellen.

Hotelli on vastikään remontoitu ja sen tasosta kertoo muun muassa se, että ollessaan Cadizissa esiintymässä laulaja Ricky Martin vietti muutaman ylimääräisen päivän Fairplayssa perheineen, koska nautti paikan rauhallisesta miljööstä ja palveluista niin paljon. Hotellin yhteydestä löytyvätkin upea ja monipuolinen Spa, kuntosali, tenniskentät, kaunis ulkouima-allasalue sekä useampi ravintola ja baari.

Green feet

  • RAJATON GOLF Fairplayn kentällä

Muu hintaan sisältyvä

  • 7 yön majoitus 2hh PUOLIHOIDOLLA
  • RAJATON GOLF Fairplayn kentällä

Lisämaksusta:

  • 20€ Toimistomaksu
  • Lennot (sis. 1x matkalaukku ruumaan ja lipunkirjoitusmaksun)
  • Golfbägin kuljetus lennolla
  • SUOSITTELEMME vuokra-autoa
  • Yhden hengen huoneen lisämaksu