28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista
Eurooppa - Kreikka Pelimatka

OnGolf pelimatka Costa Navarino, Kreikka, 2 viikkoa

Upea Costa Navarino noussut golfmatkailun kuumimmaksi kohteeksi

Costa Navarinon golfresort Kreikassa on uusien kenttien ja hotellien valmistumisen jälkeen ottanut oman paikkansa tämän hetken kiehtovimpien golfkohteiden eturivissä. Välimeren ranta-alueella on nyt kaikkiaan neljä huippuluokan golfkenttää, kun vuoden 2021 lopulla avattiin kaksi Jose Maria Olazabalin suunnittelutyötä. Samaan aikaan Costa Navarinoon on rakennettu lisää moderneja hotelleja ja palvelut ovat huippuluokkaa.

Lennot ovat suoraan Helsingistä läheiselle Kalamatan kentälle. Matkan hintaan kuuluvat laadukkaat TaylorMaden mailat (saatavuuden mukaan), joten pääset halutessasi matkustamaan kevyillä kantamuksilla.

“Kun yhdistetään huippuluokan golfkentät, todella tasokas majoitus ja loistava palvelu, saadaan aikaan todella uniikki lomakohde.”

Välimeren läheisyys ja ainutlaatuinen luonto tekevät Costa Navarinosta houkuttelevan lomakohteen, joka tarjoaa golfin lisäksi paljon erilaisia elämyksiä. Vaikka kaikki on toteutettu laadukkaasti, ei kreikkalaista kulttuuria ja historiaa sekä vieraanvaraisuutta ole unohdettu.

Lähialueilta löytyy parikin viehättävää kreikkalaiskylää, joissa voi vierailla vapaapäivänä tai kierroksen jälkeen.

OnGolfin pelimatkan hotelli on korkeatasoinen, viiden tähden The Westin Resort. Tilavien ja modernien huoneiden parvekkeelta voit rentoutua ja nauttia näkymistä rauhoittavaan puutarhaan. Useiden uima-altaiden ja vesipuiston lisäksi hotellialueella on korkeatasoinen spa ja lukuisia harrastusmahdollisuuksia kuntosaleineen. Kreikan ja välimeren alueen parhaiden herkkujen lisäksi resortin monipuolisesta ravintolatarjonnasta löydät kansainvälisen keittiön parhaat annokset.

Matkalle on etukäteen mahdollista ostaa kolmen tai kuuden illallisen paketti ruokajuomineen. Ravintoloiden hinnat paikan päällä ovat huomattavasti arvokkaampia kuin etukäteen ostettuna. Etukäteen ostetut yhteiset illalliset nautitaan alueen laadukkaissa ravintoloissa.

Navarinon lahden upeiden maisemien lisäksi kentillä kuljetaan yli viisisataa vuotta vanhojen oliivipuiden reunustamilla väylillä. Lisää näyttävyyttä tuovat kenttien vuoristo ja kanjoni -väylät. Myös Välimereltä puhaltava tuuli antaa oman lisänsä kierrokseen ja virkistää mukavasti.

Bay -kenttä sijaitsee hotellin vieressä ja muille reissun kentille on 15-30 minuutin matka, joka kuljetaan hotellin shuttle-kuljetuksella.

Green feet

10 green feetä 2 viikon aikana (Dunes, Bay, Hills, Olympic)

Muu hintaan sisältyvä

Aegean lennot Helsinki-Kalamata-Helsinki

1 Matkalaukku ruumaan 23 kg ja käsimatkatavara (8 kg)

Lentokenttäkuljetukset

Majoitus The Westin Resort

Aamiaiset (lisämaksusta 3 tai 6 illallista ruokajuomineen)

TaylorMaden mailat bägeineen ja golfauto kaikille kierroksille

Rangepallot ennen kierrosta

Golfkenttäkuljetukset

Suomalaisen matkanvetäjän palvelut

Lisätiedot

Jaettu Superior-huone +100 €/hlö/viikko

Yhden hengen huonelisä Deluxe-huoneeseen +550 €/viikko

Yhden hengen huonelisä Superior-huoneeseen +700 €/viikko

Kolmen illallisen paketti ruokajuomineen +180 €/hlö/viikko

Kuuden illallisen paketti ruokajuomineen +360 €/hlö/viikko

Bäginkuljetus lennolla +90 € meno-paluu