26.10.–2.11. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[2][4]
KilpailuaSuomalaista
Eurooppa - Espanja - Marbella Pelimatka - Ryhmämatka - Teemamatkat

Pelaa & kannusta - Andalucia Masters, Valderrama - Atalaya Park / Espanja 13. - 21.10.2021

Pelaa & kannusta matkan sisältö:

 • Norwegian suorat reittilennot Helsinki – Malaga – Helsinki sis. käsimatkatavara 10kg ja matkalaukun ruumaan 23kg (ei voi olla golfbägi)
 • Majoitus 7 vrk hotelli Sol Marbella Estepona – Atalaya Park **** kahden hengen huoneessa & myöhäinen uloskirjautuminen 20.10. klo 20.00
 • Puolihoito (aamiainen ja päivällinen)
 • 5 x green fee viidelle eri kentillä (1 x Atalaya Old Course, 1 x Atalaya New Course, 1 x El Paraiso, 1 x Marbella Golf,  1 x Valle Romano)
 • Golfauto New Coursen ja Marbella Golfin kierroksille
 • Etukäteen varatut tiiajat
 • 2 x sisäänpääsylippu Eurooppa Tourin kilpailuun Andalucia Mastersiin Valderramaan (pe & su)
 • Lentokenttä- ja golfkenttäkuljetukset kohteessa
 • Pro Juha-Matti Vuorisen matkanvetäjän palvelut

  Sol Marbella Atalaya Park

  Hotelli Sol Marbella Atalaya Park sijaitsee aivan rannan tuntumassa Marbellan ja Esteponan puolivälissä. Selkeällä säällä hotellista voi nähdä Gibraltarille ja jopa Afrikan mantereelle asti.

  Hotelli avattiin uudelleen mittavien uudistusten ja remontin jälkeen kesäkuussa 2018. Kaikki Golfpassin asiakkaat majoittuvat remontoiduissa ja uusituissa huoneissa.
  Hotellissa on 475 huonetta, joista 33 sviittiä ja 53 junior sviittiä. Useimmista huoneista on näköala joko merelle, puutarhaan tai vuorille. Huoneet ovat sisustettu vaaleilla väreillä sekä ne ovat moderneja.

  Hotellissa on paljon tarjolla liikunta-aktiviteetteja ja iltaisin on tarjolla myös ohjelmaa eri teemoilla sekä livemusiikkia.

  Ravintoloita on kaksi: buffet-ravintola sekä in & out ravintola-baari. Lisäksi palvelukokonaisuutta täydentävät aula-, allas- ja jazzbaarit.

  Puerto Banuksen huvivenesatamaan on matkaa vain muutama kilometri. Alue on oikea shoppailijan paratiisi tavarataloineen ja muotiliikkeineen. Puerto Banus tarjoaa myös paljon korkeatasoisia ravintoloita sekä iltaelämää.

  • Huoneita     475
  • Huoneissa wifi, TV, ilmastointi, minibaari*, tallelokero*, hiustenkuivaaja, parveke (*maksullinen)
  • Palvelut  3 ulkouima-allasta,  1 sisäallas, 6 tenniskenttää, kuntosali, 2 ravintolaa, urheilukenttiä, laajat puutarha-alueet
  • Lähin golfkenttä Atalaya Golf – Old ja New Course 36-reikää (2,7 km)
  • Muut golfkentät El Paraiso Golf (4 km),  Marbella Golf (21 km)
  • Lähikaupungit  Puerto Banus Marina (6 km), Estepona (16 km), Marbella (14 km)
  • Lentokentät  Málaga (65 km)
  • Ranta rannalla (Atalaya Isdabe Beach)

Golfkentät

Atalaya Parkin 18 reikäiset upeat golfkentät Atalaya Old ja Atalaya New sekä Atalaya Golf Club sijaitsevat reilun 10 km päässä hotellista.

Atalaya Old (par 72, 6146m) on Championship -tason kenttä, joka tarjoaa pelinautintoa monen tasoisille pelaajille leveine väylineen ja korotetuine greeneineen. Kentältä on upeat näköalat La Concha vuorelle ja kasvillisuus on monipuolista. Kenttä on mukavan tasainen, puistomainen ja helposti käveltävissä. Atalaya Old on yksi alueen arvostetuimmista golfkentistä.

Atalaya New (par 71, 5142 m) kenttä tarjoaa upeat näköalat Välimerelle sekä Gibraltarille. Kentässä on vaihtelevuutta kumpuilevine väylineen ja nopeine greeneineen. Kentän alku on helpompi ja tasaisempi, mutta tämän jälkeen on luvassa enemmän korkeuseroja ja upeita maisemia – muista tarkat avaukset! Golfpassin asiakkaille New Coursella sisältyy myös golfauto. Kenttien yhteydessä on myös hyvät harjoittelualueet.

Marbella Golf on legendaarisen Robert Trent Jones Seniorin suunnittelema ja vain 5 minuutin ajomatkan päässä Marbellan keskustasta sijaitseva Marbella Golf Country Club tarjoaa mielenkiintoisen ja vaihtelevan golfelämyksen. Useilta väyliltä sekä klubilta avautuvat upeat näkymät merelle. Kentällä on jonkin verran korkeuseroja, mutta kuitenkin sopivasti tilaa peliin. ja avauksiin. Suosittelemme ehdottomasti golfkokemusta Marbella Golfissa. Auto sisältyy kierroksiin.

Gary Playerin suunnittelma El Paraiso avattiin jo vuonna 1973. Kenttä on yksi aurinkorannikon miellyttävimmistä. Se sijaitsee kauniissa laaksossa pinjojen ja palmujen reunustaessa kentän väyliä. Kentällä on myös useita näyttäviä vesiesteitä. Kenttä on helposti käveltävissä, vaikka pariin otteeseen noustaan tiiaamaan mäen päälle. Samalla voit ihastella upeita näkymiä.

Estrella Damm N.A. Andalucia Masters 14. – 17.10.2021
Lähde kannustamaan suomalaiset huikeisiin suorituksiin Valderraman tarunhohtoiselle kentälle! Matkaamme sisältyy kaksi päivää kisojen seuraamista Valderramassa: ensimmäinen pelipäivä torstaina sekä finaalikierros sunnuntaina. Andalucia Mastersin näyttämönä on legendaarinen Valderraman kenttä, joka ei jätä ketään kylmäksi, vaan tempaisee varmasti mukaan upeaan kisatunnelmaan. Yhteiskuljetukset Valderramaan sisältyvät matkaan ja kilpailupaikalla jokainen voi seurata kisoja ja suosikkipelaajiaan oman halunsa mukaisesti.

Tule kannustamaan oma suosikkisi voittoon – tervetuloa mukaan!

Lisätiedot

Lisämaksusta:

 • Golfbägi lennoilla +70€ / menopaluu / max. 23 kg
 • Mahdolliset huoneluokan korotukset