MAR MENOR, Alicante, Espanja Golfpassin OHJATTU PELIMATKA

  • 7 vrk 1120 €

Lähtöajat

  • 19.03.2016–26.03.2016
Golfmatkan kohde
Golfmatkan hotelli

Greenfeet

* 5 x green fee Mar Menorin kolmella eri kentillä

Matkaan sisältyy

* Norwegianin suorat reittilennot Helsinki – Alicante - Helsinki
* Majoitus Mar Menor Residences yhden makuuhuoneen huoneistossa kahdelle
* Aamiainen
* 5 x green fee Mar Menorin eri kentille
* Lentokenttäkuljetukset ja golfshuttlekuljetukset
* Golfopas Petri Tammisen matkapalvelut


Muuta huomiotavaa

Mar Menor Golf Resort

Mar Menor Golf Resort sijaitsee Costa Calidan rannikolla Murciassa, tunnin ajomatkan päässä Alicanten lentokentältä. Mar Menor Golf Resort koostuu kuudesta golfkentästä sekä viiden tähden hotellista ja tasokkkaista lomahuoneistoista.

Huoneistot sijaitsevat keskeisellä paikalla Mar Menorin golfkentän sisällä. Ravintolat ja kauppa ovat lähettyvillä ja golfkentille lyhyt ajomatka. Huoneistoissa majoittuvien käytössä on yhteinen ulkouima-allas (ei lämmitetty). Alueen parhaimmat hiekkarannat sijaitsevat muutaman minuutin ajomatkan päässä. Hotellille on lyhyt kävelymatka, joten halutessasi voit nauttia aamiaista myös hotellilla.

Huoneistoja/huoneita 145

Huoneistoissa keittiö, WC (2-3mh:n huoneistoissa 2wc:tä ja kylpyhuonetta), puhelin, oleskelualue, kylpyhuone, (kylpyamme vain 2-3mh:n huoneistoissa) satelliitti-TV, parveke/terassi, lämmitys, ilmastointi, maksuton wifi, liesi, uuni, jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvin ja teen valmistusvälineet, pyykinpesukone (ei astianpesukonetta)

Lähin golfkenttä Mar Menor (huoneistojen yhteydessä), La Torre 15 min, Saurines 15 min., H. Riquelme 15 min., El Valle 30 min., Alhama 45 min.

Muut golfkentät La Manga Club

Lentokentät Alicante (99 km), Murcia (14km),

Ranta Mar Menor (Euroopan suurin suolaisen veden järvi) 7 km.


Golfkentät

Mar Menor Golf Resortin ja IRM Golf Experiencen hallinnoimat kuusi golfkenttää on suunnitellut Jack Nicklaus. Yhdessä kentät muodostavat mielenkiintoisen ja sopivan haastavan kokonaisuuden pitkällekin golflomalle.

Intercontinental hotellin ja Mar Menorin huoneistojen yhteydessä toimiva Mar Menorin golfkenttä on sopivan haastava ja silti mukavan leppoisa. Tarkkuutta tarvitaan esimerkiksi lähestymisissä, sillä griinit ovat monin paikoin vesiesteiden ja bunkkereiden suojissa.

Alhama Signature Golf jää mieleen monista bunkkereista ja upeasta suunnittelusta, jossa alkuperäinen ympäröivä luonto on otettu huomioon. Haastava, hieno pelikokemus.

Kuvankaunis aavikkokenttä El Valle, dramaattinen Hacienda Riquelme haastavine griineineen, mieleenpainuvasti maisemoitu La Torre sekä Saurines kumpuilevine väylineen ja hiekkadyyneineen luovat jokainen unohtumattomia golfhetkiä lomallesi. Tänne palaat mielelläsi uudelleen.

Suorat reittilennot > meno

lauantai 19.3.2016
Helsinki Alicante
15:00 18:25

Suorat reittilennot > paluu

lauantai 26.3.2016
Alicante Helsinki
19:10 00:30 (+1)

Golfkentät ja varatut tiiajat

(ryhmän ensimmäinen starttiaika)
20.3. Mar Menor 8:54
21.3. La Torre 12:03
22.3. Mar Menor 11:36
23.3. -vapaa- -
24.3. Alhama 12:03
25.3. Mar Menor 9:12

Golfpassi toivottaa nautinnollista golflomaa Mar Menorissa!

Varaa matka

Lisätiedot

Golfpassi Oy

  • Osoite: Tupurlantie 7, 38420, Sastamala
  • Puhelin: +358-3-515 1007
  • Email: toimisto@golfpassi.fi
  • Kotisivu: http://www.golfpassi.fi