La Finca, Alicante, Espanja Omatoimimatka

Lähtöajat

  • 18.02.2019 alkaen
  • 30.04.2019 viimeinen lähtöpäivä

Supergolf Travel tarjoaa nyt edulliset omatoimiset golflomat. Reissulle yksin, kaksin, kaveriporukalla tai pienryhmässä. Supergolf Travelin Omatoimimatkoille kuuluu aina edestakaiset lennot Helsingistä kohteeseen, majoitus ja ennalta määritelty määrä golfia.

Suosittu La Finca Golf & Spa Resort on moderni ja viihtyisä viiden tähden hotelli aurinkoisella Costa Blancalla 40 minuutin ajomatkan päässä Alicanten lentokentältä. Hotellilta avautuva maisema lumoaa golfmatkaajan ja ympäristö virittää ja aktivoi mielentilan pimeän talven jäljiltä. Hotellin yhteydessä sijaitseva La Fincan kentällä on maltilliset korkeuserot ja kenttä sopii monen tasoiselle pelaajalle. Vesiesteet haastavat usella väylällä ja maisemat vaihtelevat kentän kulkiessa kahden laakson kautta. La Finca on miellyttävä pelikokemus. Villamartinin kenttä on monimuotoinen ja korkeimmilta väyliltä upeat merimaisemat takaysin asettuessa kauniiseen laaksoon. Greenit ovat loistavassa kunnossa. Las Ramblas tarjoaa haastetta vaihtelevan maastonsa ansiosta. Greenit ovat suuria ja nopeita.

Greenfeet

5 kierrosta Golfia (2x La Finca, 2x Villamartin, 1x Las Ramblas).

Matkaan sisältyy

Matkan hintaan sisältyy: Suorat edestakaiset Norwegian Air lennot Helsinki – Alicante Majoitus La Finca Golf & Spa Resort, Buffetaamiainen 5 kierrosta Golfia (2x La Finca, 2x Villamartin, 1x Las Ramblas).

Lisämaksusta – Golfbagin kuljetus lennoilla 80 € – Huone yhdelle lisämaksusta 230 € – Superior huone 190€ per huone – Puolihoito 170€ – Lento- ja golfkenttäkuljetukset – Non-Golfer alennus €250/hlö

Muuta huomiotavaa

HUOM: Voit maksaa golfpelien osuuden yrityslikuntaseteleillä. Lue lisää Hyvä Tietää sivuilta.

Varaa matka

Lisätiedot

  • Majoitus: La Finca Golf & Spa Resort, Buffetaamiainen
  • Matkan kesto: 7 vrk

Matkakohde kartalla

Supergolf Travel