16.–23.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][16]
KilpailuaSuomalaista
Eurooppa - Espanja - Alicante Pelimatka - Pitkät matkat - Räätälöity matka - Short Break

La Finca, Alicante, Omatoimimatka

Supergolf Travel tarjoaa nyt edulliset omatoimiset golflomat. Reissulle yksin, kaksin, kaveriporukalla tai pienryhmässä. Supergolf Travelin Omatoimimatkoille kuuluu aina edestakaiset lennot Helsingistä kohteeseen, majoitus ja ennalta määritelty määrä golfia.

Suosittu La Finca Golf & Spa Resort on moderni ja viihtyisä viiden tähden hotelli aurinkoisella Costa Blancalla 40 minuutin ajomatkan päässä Alicanten lentokentältä. Hotellilta avautuva maisema lumoaa golfmatkaajan ja ympäristö virittää ja aktivoi mielentilan pimeän talven jäljiltä. Hotellin yhteydessä sijaitseva La Fincan kentällä on maltilliset korkeuserot ja kenttä sopii monen tasoiselle pelaajalle. Vesiesteet haastavat usella väylällä ja maisemat vaihtelevat kentän kulkiessa kahden laakson kautta. La Finca on miellyttävä pelikokemus. Villamartinin kenttä on monimuotoinen ja korkeimmilta väyliltä upeat merimaisemat takaysin asettuessa kauniiseen laaksoon. Greenit ovat loistavassa kunnossa. Las Ramblas tarjoaa haastetta vaihtelevan maastonsa ansiosta. Greenit ovat suuria ja nopeita.

Green feet

5 kierrosta Golfia (2x La Finca, 2x Villamartin, 1x Las Ramblas).

Muu hintaan sisältyvä

Matkan hintaan sisältyy: Suorat edestakaiset Norwegian Air lennot Helsinki - Alicante Majoitus La Finca Golf & Spa Resort, Buffetaamiainen 5 kierrosta Golfia (2x La Finca, 2x Villamartin, 1x Las Ramblas).

Lisämaksusta - Golfbagin kuljetus lennoilla 80 € - Huone yhdelle lisämaksusta 230 € - Superior huone 190€ per huone - Puolihoito 170€ - Lento- ja golfkenttäkuljetukset - Non-Golfer alennus €250/hlö

Lisätiedot

HUOM: Voit maksaa golfpelien osuuden yrityslikuntaseteleillä. Lue lisää Hyvä Tietää sivuilta.