19.–26.11. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[5][6]
KilpailuaSuomalaista
Afrikka - Marokko - Marrakesh Pelimatka

Iberostar Club Palmeraie - Marrakech / Marokko, all inclusive - 5 lähtöä marraskuussa

Golfmatkan sisältö:

Matkan sisältö:

 • Norwegian suorat lennot Helsinki – Marrakech – Helsinki sis. käsimatkavaran ja matkalaukun ruumaan
 • Majoitus Iberostar Club Palmeraie Marrakech **** kahden hengen huoneessa
 • All inclusive
 • 5 x green fee kolmelle eri kentälle: 2 x Amelkis,  2 x The Montgomerie (sis. jaettu golfauto), 1 x Palmgolf Ourika
 • Rangepallot ennen kierrosta
 • Lentokenttä- ja golfkenttäkuljetukset kohteessa
 • Golfpassin matkajohtajan  Harri Ahon tai Erkki Väätäisen matkapalvelut

Iberostar Club Palmeraie

Atlas-vuorten kyljessä sijaitseva Marokko on maa täynnä mystiikkaa, luonnon kauneutta sekä tuhannen ja yhden yön tarinoita.

Palmeraien kauniilla ja rauhallisella alueella sijaitseva Iberostar Club Palmeraie hotelli tarjoaa laadukasta majoitus viehättävässä ympäristössä. Arvostettuun ja korkeasta palvelukulttuurista tunnettuun Iberostar-ketjuun kuuluva hotelli tarjoaa all inclusive nautinnon ja voit näin jättää lompakon huoletta tallelokeroon.

Hotelli on suunniteltu ja sisustettu modernisti ja se on täysin uudistettu vuonna 2017. Tilavat (32m2) ja nykyaikaiset huoneet ovat sisustettu vaalein sekä pehmein sävyin. Pihaa ympäröi kaunis puutarha- sekä allasalue. Hotelli tarjoaa laajan palvelukokonaisuuden hyvistä ravintoloista ja iltaohjelmista aina retkipalveluihin.

Hyvinvointiosasto hoitoineen on kokonaisuus, jossa rentoudut varmasti. Hotellin kuntosali pitää huolen siitä, että voit liikkua golfkentän ulkopuolellakin. Lisäksi erikoisuutena on hotellin oma verkkorange golfareille. Hotellin laajalta alueelta löytyy myös useita muita harrastusmahdollisuuksia.

Hotellin lähistöllä on myös mahdollisuus kameli-, mönkijäajelulle tai muihin retkipalveluihin. Marrakechin kaupunki ja sen basaarit on ehdottomasti näkemisen arvoisia. Hotelli tarjoaa ilmaisen kuljestuspalvelun Marrakechin keskustaan.

 • Huoneita: 318
 • Huoneissa: Ilmastointi, minibaari, ilmainen wifi, puhelin, tallelokero, satelliitti-tv, kylpyhuoneessa suihku ja hiustenkuivaaja, terassi tai parveke
 • Ravintola: 2 ravintolaa (kansanvälinen ja marokkolainen) ja 3 baaria
 • Lisäpalvelut: rentouttava hoito-osasto, turkkilainen sauna, kauneushoitola, 3 uima-allasta, päivä- ja iltaohjelmaa, urheilukentät, tennis, pöytä-tennis, valuutanvaihto, kokoustilat
 • Lähin golfkenttä: Golf Amelkis 11km, The Montgomerie 16km, Palmgolf Ourika 26km
 • Lähin lentokenttä: Marrakech 16km
 • Kaupunki: Marrakech 10km
 • Aikaero:  – 2 tuntia
 • Rahayksikkö:  Marokon dirhami MAD:  1€ = 11,163 MAD, hotellissa valuutanvaihto

Golfkentät

Matkalla pelattavat kentät The Montgomerie, Golf Amelkis ja Palmgolf Ourika tarjoavat laadukkaan kattauksen pelimatkalle:

The Montgomerie, 18 reikää

Kauniisti muotoilu Desert-henkinen kenttä vain 5 minuutin päässä Marrakechin keskustasta. Kentän useat tiipaikat takaavat, että jokaisella golfaajalla on ainutlaatuinen mahdollisuus pelata kenttä itselleen sopivana haasteena. Vesiesteet tulevat peliin vain kolmella väylällä, mutta hiekkaesteet ja upeat pinnan muodot antavat näyttävyyttä.
Golfkentän upean kunnon lisäksi tarjolla on huippuluokan klubitalo, josta on näkymät 18. viheriölle. Klubin erikoisuutena on Afrikan ainoa jääbaari.

Golf Amelkis, 27 reikää

Golf Amelkis sijaitsee upealla paikalla Atlas-vuoriston juurella Marrakechin kaupungin läheisyydessä. Arvostettu suunnittelija Cabell B.Robison on suunnitellut tasokkaan kokonaisuuden kunnioittaen alkuperäistä luontoa. Kenttä tarjoaa aaltoilevia väyliä, useita vesiesteitä ja bunkkereita sekä kauniisti muotoiluja griinejä, mutta ennen kaikkea henkeäsalpaavat näkymät Atlas-vuoristoon.

Perinteiseen Casbah-tyylinen klubitalo antaa rauhallisen ilmapiirin jälkipeleille. Kenttä on avattu vuonna 1995.

Palm Golf Marrakech Ourika, 18 reikää

Palmgolf Ourika sijaitsee Marrakechin eteläpuolella. Palmujen, isojen bunkkereiden ja vesiesteiden täplittämä leveäväyläinen Palm Golf Ourika on perustettu vuonna 2015 ja sen on suunnitellut kanadalainen duo Neil Haworth ja Stéphane Talbot. Kenttä pelataan GPS:llä varustetulla golfautolla, josta saa halutessaan ohjeita pelistrategiaan. Viisi teeboksia mahdollistaa kentän pelaamisen pituuksilla 4835-6692 metriä. Joillakin rei’illä esteiden sijoittelu tekee aiheelliseksi valinnan turvallisen pelin ja sankarilyöntien välillä. Taustalla upeat näkymät lumihuippuisille Atlas-vuorille.

Täyden palvelun kentältä löytyy ravintola, baari, pro-shop sekä erinomaiset harjoitusalueet.

Tervetuloa kokemaan yksi golftarina lisää!

Green feet

 • 5 x green fee kolmelle eri kentälle: 2 x Amelkis,  2 x The Montgomerie (sis. jaettu golfauto), 1 x Palmgolf Ourika
 • Rangepallot ennen kierrosta