????????????????????????????????????

Hammamet, Tunisia, Tunisia Pelimatka

Lähtöajat

  • 22.02.2019 alkaen hlö kahden hengen huoneessa

Supergolf Travel nyt myös paljon kaivatulle Tunisian pelimatkalle. Tunisiassa on mahdollisuus golfata ja pelata edullisesti ja laadukkaasti kentillä jotka kilpailevat tasapäisesti tunnetumpien ja kalliimpien golfkohteiden kanssa. Värikäs ja eläväinen Tunisia on sopiva sekoitus itämaista eksotiikkaa, afrikkalaista elämänmenoa ja eurooppalaista kulttuuria. Rento elämäntyyli sopii golfareille. Muista Välimeren kohteista poiketen tarunomainen Tunisia erottautuu hinnoilla, saharan aavikolla sekä golfilla.

Majoitumme Hammametissa viiden tähden Hotel Sentido Phenicia hotelliin, puolihoidolla. Hotelli sijaitsee luonnonkauniin rannan läheisyydessä, vehreän puutarhan ympäröimänä. Golfin lisäksi hotellilla on monia aktiviteetti mahdollisuuksia mm. tennistä ja ratsastusta. Hotellilla on kaksi ulkouima-allasta, yksityinen ranta ja monipuoliset kylpyläpalvelut.

Golf Citruksella on kaksi toisistaan poikkeavaa Ronald Freamin suunnittelemaa 18-reikäistä kenttää, La Foret ja Les Oliviers, sekä yksi 9-reikäinen par 3-kenttä.  Tämä Tunisian suurin golfkenttä tarjoaa erinomaiset harjoittelumahdollisuudet.  La Foretin on mestaruustason kenttä ja myötäilee haastavaa pinjametsää. Les Oliviers on hivenen helpompi oliivipuiden ympäröimä kenttä.

Yasmine Golf Club on myös Ronald Freamin suunnittelema kenttä, klubitalolta upeat näkymät kukkuloiden välissä kulkeville väylille, paljon vesiesteitä, pitkiä, mutta leveitä väyliä. Yasmineen on suunnitteilla uusi Jack Nicklausin 18 reiän kenttä.

Greenfeet

6 kierrosta Golfia Golf Citrus (Les Oliviers sekä La Foret) ja Yasmine Golf Club

Golf Citruksella on kaksi toisistaan poikkeavaa Ronald Freamin suunnittelemaa 18-reikäistä kenttää, La Foret ja Les Oliviers, sekä yksi 9-reikäinen par 3-kenttä. Tämä Tunisian suurin golfkenttä tarjoaa erinomaiset harjoittelumahdollisuudet. La Foretin on mestaruustason kenttä ja myötäilee haastavaa pinjametsää. Les Oliviers on hivenen helpompi oliivipuiden ympäröimä kenttä.

Yasmine Golf Club on myös Ronald Freamin suunnittelema kenttä, klubitalolta upeat näkymät kukkuloiden välissä kulkeville väylille, paljon vesiesteitä, pitkiä, mutta leveitä väyliä. Yasmineen on suunnitteilla uusi Jack Nicklausin 18 reiän kenttä.

Matkaan sisältyy

Hinta 1179€ henkilö, jaetussa kahden hengen huoneesa

Matkaohjelmaan sisältyy:
7 yön majoitus Sentido Phenicia hotellissa (*****), Puolihoito
Nouvelair lentoyhtiön suorat edestakaiset lennot Helsingistä Monastiriin
22.02 Helsinki – Monastir 21:20 – 00:35
01.03 Monastir – Helsinki 15:00 – 20:20

Lentokenttäkuljetukset
6 kierrosta Golfia Golf Citrus (Les Oliviers sekä La Foret) ja Yasmine Golf Club

Lisämaksusta:
Huone yhdelle 140€ henkilö
Golfbägin kuljetus lennolla 55€
All Inclusive 90€
All Inclusive sisältää:
Aamiainen, lounas ja illallinen hotellin ravintoloissa.
Talon viini, olut ja virvoikkeet aterioiden yhteydessä.
1 illallinen hotellin ala carte ravintolassa.
Snack baarin tarjoilut klo. 15:00-18:00
Kahvi, tee, virvoiikkeet sekä paikalliset alkoholijuomat ravintoloiden aukioloaikana.

Non golfer alennus 210€ henkilö

HUOM: Voit maksaa golfpelien osuuden yrityslikuntaseteleillä.

Varaa matka

Lisätiedot

Matkakohde kartalla

Supergolf Travel