Gorky Golf Club, Venäjä Räätälöity golfmatka Pietariin sis. Jääkiekon MM-kisojen Suomen alkusarjan kolme ottelua (7)

Lähtöajat

  • 13.05.2016–17.05.2016

Greenfeet

- Kaksi (2 x 18 reikää) kierrosta golfia Gorky Golf Clubilla, lounaineen & juomineen ja kuljetuksineen
- Golfin lähtöajat ennakkoon varattu ja vahvistettu
- Lisämaksusta (+30€/kierros), sis. vuokramailat, kärryt ja range –pallot Gorky Golf Clubilla (jos omat mailat jäivät kotiin)

Matkaan sisältyy

Golf Venäjällä on lähempänä kuin arveletkaan, Pietarista 50 km ajomatkan päässä lounaaseen. Puoli tuntia suoraan etelään Peterhofista avattiin viime vuoden syyskuussa Gorky Golf Club, 18 –reikäisenä upealla ja kodikkaalla klubitalolla. Kenttä on Lassi-Pekka Tillanderin suunnittelema linkstyyppinen sisämaankenttä. Green fee on 60€ (arkipäivinä), ja 90€ (perjantai-sunnuntai). Kaksi kierrosta golfia kuljetuksineen Pietarin hotellista tai Leijonalaivasta on räätälöity ao. Golf + MM-lätkäpakettiin (7) hintaan 1.475€/hlö (neljältä), sisältäen nämä palvelut

- Junamatkat Pietariin ja takaisin Allegrolla (2 lk.)
- Venäjän kertaviisumi (ohjeet meiltä)
- Tulopäivänä pikainen kaupunkikiertoajelu ennen kirjautumista sisään hotelliin (käynti Pyhän Isaakin katedraalissa - ei keskiviikkoisin)
- Viisi (5) yötä Courtyard by Marriott Hotel Vasilievsky, jaettu 2hh, aamiaisella *). Hotelli sijaitsee samalla kadulla n. 1km Sokos Hotel Palace Bridge’sta (missä golfin sisäharjoitteluhalli), ja alta kilometrin kävelymatkan päässä Yubileynyn jäähallilta, halli jopa näkyy hotellistanne
- Otteluliput Ranska vs. Suomi 14.05. klo 12:15 + Slovakia vs. Suomi 15.05. klo 20:15 + Kanada vs. Suomi 17.05. klo 20:15
- Kaksi (2 x 18 reikää) kierrosta golfia Gorky Golf Clubilla, lounaineen & juomineen ja kuljetuksineen. Golfin lähtöajat ennakkoon varattu ja vahvistettu.
- Vapaavalintaisena tai paluupäivänä opastettu Talvipalatsin/Eremitaasin retki VIP –sisään käynnillä (= ei jonottamista!)
- Kuljetus Allegron Finljandski -asemalle paluumatkalle Helsinkiin
- Kaikki paikalliset verot ja palvelumaksut
- Event

Muuta huomiotavaa

- Lisämaksusta yhden hengen huone (+375€/5 yötä)
- Lisämaksusta (+120€/hlö) kaikki kuljetukset Pietarissa, jos teitä on vain 2 matkustajaa (neljän sijaan)
- Lisämaksusta (+30€/kierros), sis. vuokramailat, kärryt ja range –pallot Gorky Golf Clubilla (jos omat mailat jäivät kotiin)

*) Majoituksella Leijonalaivaan M/S Krohnstadtiin, joka on ankkuroitu 10 min. kävelymatkan päässä jäähallista, jaettuun luksusluokan hyttiin, em. räätälöity golfmatkapaketti on varattavissa -75€/hlö (neljälle tai kahdelle)

Tiedustelut & varaukset: sales@event-travel.fi, tai 0102 176 940/Christer Herlin

Tämä räätälöity golfmatkapaketti on myös varattavissa suoraan kotisivuiltamme, missä muut vastaavat Golf + MM-lätkäpaketit on esitelty. Yst. kts. http://www.event-travel.fi/golf.html

Lisätiedot

Event Travel Finland

  • Osoite: Radiokatu 20, 00240, Helsinki
  • Puhelin: +358-102-176 940
  • Fax: +358-102-176 950
  • Email: golf@event-travel.fi
  • Kotisivu: http://www.event-travel.fi