Pestana Carvoeiro, Algarve, Portugali Long Stay - loma korkeatasoiseen kohteeseen!

Lähtöajat

 • 31.10.2017–24.11.2017

infolinkki

Golfmatkan sisältö:

 • TAP Portugalin reittilennot Helsinki – Lissabon – Faro – Lissabon-Helsinki
 • Majoitus Pestana Golf Resort, yhden makuuhuoneen huoneisto kahdelle
 • Rajaton golf Pestanan viidelle golfkentälle
  (Gramacho, Vale da Pinta, Silves Golf, Alto Golf ja Vila Sol)
 • Lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • Matkaisäntä Antero Paalasen matkapalvelut
 • Yhteisöllisyyttä mm. pieniä kisoja ja ruokailuja yhdessä

 

Golfareiden suosima Algarven alue sijaitsee Portugalin eteläosassa, joka on leudon ja lämpimän ilmaston ansiosta erinomainen ympärivuotinen golfkohde. Algarvessa sijaitsee myös yksi Euroopan johtavista golfkohteista, Pestana Golf Resort, joka on mainio kohde kuukauden golflomalle.

Resort tarjoaa huoneisto- ja villamajoitusta, hyvää palvelua sekä rauhallisen lomatunnelman. Kohde sijaitsee Carvoeiron kalastajakylän tuntumassa. Kylästä löytyy hyvin kauppoja, rantoja, kahviloita ja ravintoloita.

Pestana Golf Resortin yhteydessä toimii viisi golfkenttää ja se on voittanut World Travel Awards -palkinnon vuonna 2013.

 

Huoneistoja: 115 huoneistoa / 144 villaa

Huoneisto (1-3mh): Huoneistoissa tilava olohuone, kylpyhuone, täydellisesti varusteltu keittiö, lämmitys, satelliitti-tv, puhelin, hiustenkuivaaja, tallelokero

Villa (2-4mh): Villoissa on tilava olohuone, kylpyhuone, täydellisesti varustettu keittiö, lämmitys, satelliitti-tv, puhelin, hiustenkuivaaja, tallelokero, yksityinen uima-allas

Ravintola: 2 ravintolaa (1 Vale da Pintan ja 1 Gramachon klubitalossa)

Lisätiedot: Golf Academy, Pro Shop, uima-allas, lasten leikkialue, tenniskenttä, parkkipaikka, 24h vartiointi, langaton internetyhteys (lisämaksullinen), Spa (lisämaksullinen 5€ )

Kaupungit: Carvoeiro (13 km) , Vilamoura (44 km), Faro (64 km), Lissabon (274 km)

Lähin golfkenttä: Gramacho (vieressä), Vale da Pinta (vieressä), Silves Golf (13 km), Alto Golf (12km) ja Vila Sol (43 km)

Lentokenttä: Faro (64 km), Lissabon (272 km)

 

Golfkentät:
Pestana Golfilla on Algarven alueella viisi golfkenttää: 18-reikäiset Gramacho, Vale da Pinta, Silves Golf ja Alto Golf sekä 27-reikäinen Vila Sol. Kaksi ensimmäisenä mainittua kenttää sijaitsevat Pestanan huoneistojen välittömässä läheisyydessä. Vila Sol sijaitsee puolestaan kauimmaisena, Vilamouran alueella, noin 40 minuutin ajomatkan päässä huoneistoista.

Gramacho (Par 72) sopii kaikentasoisille pelaajille. Kentälle tyypillistä ovat taidokkaasti muotoillut järvet ja bunkkerit.

Myös Vale da Pintan (Par 71) kentän bunkkerit ovat maininnan arvoisia. Kenttän luontoa värittävät johanneksenleipä-, luumu-, manteli- ja oliivipuut. Kentällä on yksi oliivipuu, joka on yli 1200 vuotta vanha! Kenttä on hyvässä kunnossa ympäri vuoden.

Pienessä Alvorin kalastajakylässä sijaitseva Alto Golf (Par 72) tarjoaa haastavan kierroksen mäkisessä maastossa. Kenttä on tunnettu 600 metrin Par 5-väylästään, jota kutsutaan nimellä ”Sir Henry Challenge” kentän suunnittelijan, Sir Henry Cottonsin, mukaan.

Silves Golf (Par 70) sijaitsee kuvankauniilla paikalla, Monchiquen vuoren juurella. Kenttä on haastava ja tarjoaa aitoa portugalilaista golfia upeissa maisemissa.

Vila Solin (Par 72) golfkentän on suunnitellut arvostettu golfarkkitehti Donald Steel. Kenttä koostuu kolmesta yhdeksän reiän osuudesta, jotka on mahdollista yhdistää erilaisiksi 18 reiän kokonaisuuksiksi.

Greenfeet

 • Rajaton golf Pestanan viidelle golfkentälle
  (Gramacho, Vale da Pinta, Silves Golf, Alto Golf ja Vila Sol)

Muuta huomiotavaa

Hinta 1945 € / henkilö / yhden makuuhuoneen huoneistossa kahdelle
Hinta 2765 € / henkilö / yhden makuuhuoneen huoneistossa yhdelle

Hinta 2195 € / henkilö / kahden makuuhuoneen huoneistossa kahdelle
Hinta 1660 € / henkilö / kahden makuuhuoneen huoneistossa neljälle

Lisämaksusta:

 • Golfbägin kuljetus lennoilla +45 €/ bägi / menopaluu,
 • Vuokra-auto (Seat Ibiza tai vastaava, perusvakuutuksella) +330€/ auto/ 24 vrk, nouto ja palautus helposti Pestana Golf Resort. Nauti lentokenttäkuljetuksista bussilla!

Lennot > meno

 tiistai 31.10.2017

Helsinki Lissabon Lissabon Faro
05:25 08:30 10:05 10:50

Lennot > paluu

perjantai 24.11.2017

Faro Lissabon Lissabon Helsinki
17:30 18:15 22:00 04:40 (+1)
Varaa matka

Lisätiedot

Matkakohde kartalla

Faron lentokenttä

Golfpassi Oy

 • Osoite: Tupurlantie 7, 38420, Sastamala
 • Puhelin: +358-3-515 1007
 • Email: toimisto@golfpassi.fi
 • Kotisivu: http://www.golfpassi.fi