Palkittu Costa Navarino, Kreikka – Golfpassin suositut pelimatkat – lähdöt joka viikko 25.3. – 29.4.2022 - Golfpiste.com

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[19][33]
KilpailuaSuomalaista
Eurooppa - Kreikka Pelimatka

Palkittu Costa Navarino, Kreikka - Golfpassin suositut pelimatkat - lähdöt joka viikko 25.3. - 29.4.2022

Matkan sisältö:

 • Aegean Airlinesin suorat reittilennot Helsinki – Kalamata – Helsinki sis. käsimatkatavara ja matkalaukku ruumaan 23kg
 • Majoitus 7 vrk hotelli The Westin Costa Navarino * * * * *  kahden hengen Superior tai Infinity huoneessa (korkeampi huoneluokka)
 • Aamiaiset ja 3 x päivällinen
 • 5 x green fee Costa Navarino Golfin neljälle eri kentälle – Dunes, Bay, East, West
 • Harjoituskentän käyttö palloineen pelipäivinä (2h)
 • Jaetun golfauton käytön kierroksille
 • Lentokenttäkuljetukset kohteessa ja kuljetukset golfkentille
 • Golfpassin matkanvetäjän Pro Juha-Matti Vuorisen matkapalvelut
 • Halutessa Taylor Made golfvälineet käyttöön kierroksille ilman maksua

Nyt palkittu ja laadukas Costa Navarino Resort on helposti kaikkien saavutettavissa. Aegean Airlines aloittaa uuden lentoreitin Helsingistä Kalamataan 25.3.2022.

The Westin Costa Navarino sijaitsee kuvankauniilla Dunes Beachilla, aivan meren rannassa. Hotelli on saanut vaikutteita mioseenikauden kartanoista, joissa luonto ja aito vieraanvaraisuus olivat keskeisessä osassa. Huoneista on upeat näkymät merelle, uima-altaalle, oliivitarhoihin tai maisemoituun puutarhaan. Huoneissa riittää tilaa noin neljäkymmentä neliömetriä, ja niissä on oma parveke. Huoneet ovat kalustettu nykyaikaisesti sekä vaalealla puulla että maanläheisillä meren ja hiekan sävyillä.

Costa Navarinossa on jo neljä golfkenttää. Upeita kenttäsuunnittelun taidonnäyteitä ja kohdetta onkin tituleerattu Kreikan luksus-golfkohteeksi. Dunes kenttä on hotellin yhteydessä ja Bay sekä Hills & Olympic kentille on matkaa noin 10 km.

Costa Navarinon alue on vielä suhteellisen koskematon turistikohde, jossa pyritään vaalimaan paikallisia tapoja ja perinteitä.
Alueella onkin paljon historiallista nähtävää, ja se on erinomainen paikka tutustua paikalliseen kulttuuriin. Unescon maailmanperintökohteet, kuten kuuluisa Olympia, Mystras, Apollo Epicuriusin temppeli, antiikin historian Messini sekä Nestorin palatsi, ovat kaikki ajomatkan päässä.

 • Huoneita: 445
 • Huoneissa: televisio, kylpyamme ja suihku, parveke/terassi, wifi, ilmastointi, tallelokero, minibaari, teen- ja kahvinkeittovälineet, hiustenkuivain, puhelin,
 • Muuta: 21 ravintolaa ja baaria, aurinkoterassi, yksityinen ranta-alue, kaksi uima-allasta ulkona, spa-osasto 4000m2, sauna, kuntosali, tennis, lentopallo, koripallo, konferenssikeskus, lasten klubi
 • Lähin golfkenttä:  Costa Navarino: Golf Dunes hotellin yhteydessä, Golf Bay 10 km, Olympic 10 km ja Hills East 10 km
 • Lähin kaupunki/kylä: Romanós 2,1 km, Pilos 16 km (2500 asukasta)
 • Lentokenttä: Kalatama 45 km

Tarjolla myös 14 vuorokauden matkat!


Golfkentät

The Dunes Course (Par 71) on Kreikan ensimmäinen signature golfkenttä. Vuonna 2010 avatun kentän on suunnitellut Bernhard Langer yhteistyössä European Golf Designin kanssa. Kentältä on upeat meri- ja jokinäkymät sekä runsaasti paikallista kasvillisuutta, kuten oliivi- ja hedelmälehtoja. Merta lähimpänä olevilla väylillä on aistittavissa ripaus links-henkeä.

The Bay Course (Par 70) on suunnitellut Robert Trent Jones Jr. Suurimmalta osalta väylistä on upeat merimaisemat, ja muutama reikä pelataan historiallisen Navarinon lahden ympäristössä. Lisäksi upeat yli viisisataa vuotta vanhat oliivipuut tuovat näyttävyyttä. Kaunis kenttä!

The Navarino Hills East Course Costa Navarinon  & The Navarino Hills West Course (Olympic)
Costa Navarinossa todella panostetaan golfmatkailuun sekä monipuoliseen golfkenttävalikoimaan. Kohteeseen avataan kaksi uutta kenttää, jotka virallisesti avataan keväällä 2022, mutta Hills West (Olympic) kentän avajaisia pidettiin jo marraskuussa 2021. Myös Golfpassin asiakkaat pääsivät testaamaan kentän jo lokakuussa 2021 ja se on jo nyt erittäin hyvässä kunnossa.

Kentät on suunnitellut espanjalainen ammattilaisgolfari  ja kaksinkertainen The Masters-voittaja José María Olazábal. Uudet kentät sijaitsevat Bay kentän läheisyydessä kukkulalla, josta aukeavat häikäisevän upeat merinäköalat. Molemmilla kentillä on jonkin verran korkeuseroja ja kentät pelataan autolla.
Väylät ovat selkeitä, mutta hyvä pelisuunnitelma ja pallon oikea sijoittaminen helpottaa greenille tuloa. Greenit ovat näytävän kokoisia ja hyvin muotoiltuja.

Tervetuloa golfmatkalle laadukkaaseen Costa Navarinoon!