4.–11.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][10]
KilpailuaSuomalaista
Eurooppa - Kreikka Pelimatka

Palkittu Costa Navarino, Kreikka 13. - 20.10.2020

Golfmatkan sisältö:

  • Norwegian suorat reittilennot Helsinki – Ateena – Helsinki sis. käsimatkatavara ja matkalaukku ruumaan
  • Majoitus The Westin Costa Navarino * * * * *  kahden hengen Deluxe-huoneessa
  • Aamiaiset ja 3 x päivällinen
  • 5 x green fee Costa Navarino Golfin kahdelle kentälle (Dunes, Bay)
  • Harjoituskentän käyttö palloineen pelipäivinä
  • Golfauto Bay-kentän kierroksille
  • Lentokenttäkuljetukset kohteessa
  • Golfpassin matkanjohtaja Harri Ahon palvelut

The Westin Costa Navarino sijaitsee kuvankauniilla Dunes Beachilla, aivan meren rannassa. Hotelli on saanut vaikutteita mioseenikauden kartanoista, joissa luonto ja aito vieraanvaraisuus olivat keskeisessä osassa. Huoneista on upeat näkymät merelle, uima-altaalle tai puutarhaan. Huoneissa riittää tilaa lähes neljäkymmentä neliömetriä, ja niissä on oma parveke.

Costa Navarinossa sijaitsee kaksi golfkenttien taidonnäytettä, ja kohdetta onkin tituleerattu jo Kreikan uudeksi luksus-golfkohteeksi. Dunes-kenttä on hotellin yhteydessä ja Bay-kentälle on matkaa noin 10 km. Costa Navaron alue on vielä suhteellisen koskematon turistikohde, jossa pyritään vaalimaan paikallisia tapoja ja perinteitä. Alueella onkin paljon historiallista nähtävää, ja se on erinomainen paikka tutustua paikalliseen kulttuuriin.

Huoneita 445
Huoneissa televisio, kylpyamme ja suihku, parveke/terassi, wifi, ilmastointi, tallelokero, minibaari, teen- ja kahvinkeittovälineet,
Muuta ravintola ja baari, aurinkoterassi, yksityinen ranta-alue, uima-allas, spa-osasto, sauna
Lähin golfkenttä  Costa Navarino: Golf Dunes hotellin yhteydessä ja Golf Bay 10km
Lähin kaupunki Romanós 2,5km
Lähin lentokenttä Ateena 300km

Golfkentät

The Dunes Course (Par 71) on Kreikan ensimmäinen signature golfkenttä. Vuonna 2010 avatun kentän on suunnitellut Bernhard Langer yhteistyössä European Golf Designin kanssa. Kentältä on upeat meri- ja jokinäkymät sekä runsaasti paikallista kasvillisuutta, kuten oliivi- ja hedelmälehtoja. Merta lähimpänä olevilla väylillä on aistittavissa ripaus links-henkeä.

The Bay Course (Par 71) on kentistä uudempi ja sen on suunnitellut Robert Trent Jones Jr. Suurimmalta osalta väylistä on upeat merimaisemat, ja muutama reikä pelataan historiallisen Navarinon lahden ympäristössä.