13.–20.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][4]
KilpailuaSuomalaista
Afrikka - Tunisia - Sousse Pelimatka

Golfpaketti Seabel Alhambra ja 4 x greenfee Detur

Edestakaiset lennot Helsinki-Monastir Helsinki, All Inclusive ja majoitus Seabel Alhambra Beach Golf & Spa hotellissa Port El Kantaouissa sekä 4 kierrosta golfia.

Green feet

Pakettiin sisältyy neljä kierrosta El Kantaoui Golf Clubilla. Kierrokset varataan etukäteen golf@detur.fi tai 09-68 99 88 77. Mikäli haluat pelata enemmän kierroksia, voit tilata ne varauksen yhteydessä tai varata paikan päällä suoraan klubilta saatavuuden mukaan. Etukäteen varatuista kierroksista lähetetään ennen matkaa voucher, joka on tuotava golfklubille pelaamaan mennessä. Hotellilta on kävelymatka kentälle. Matkapakettiin sovelletaan peruutusten osalta Deturin erityis- ja lisäehtoja (kohta 7).

Muu hintaan sisältyvä

Käsimatkatavara.

Lisätiedot

Lentokenttäkuljetukset kohteessa, matkalaukku ruumaan, golfbägin kuljetus ovat maksullisia lisäpalveluita, jotka voi ostaa varauksen yhteydessä.

Tunisian viranomaiset veloittavat matkailijoilta 1.1.2018 alkaen nk. turistiveron. Tämä vero ei sisälly matkapaketin hintaan, vaan vero maksetaan kohteessa suoraan hotellille sisäänkirjauduttaessa käteisellä (Tunisian dinaareilla) tai maksukortilla ja asiakas saa maksusta kuitin. Matkailijaveroa peritään aikuisilta sekä 12 vuotta täyttäneiltä lapsilta ja se määräytyy per henkilö per alkava vrk seuraavasti: 2 tähteä= 1 TND, 3 tähteä =2 TND, 4 ja 5 tähteä =3,00 TND.