15.–22.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][13]
KilpailuaSuomalaista
Eurooppa - Portugali - Cascais Räätälöity matka

GOLFLOMA LISSABONISSA - The Oitavos, Cascais

JOULUKUU 2019 - HELMIKUU 2020 Lissabonin alue on pullollaan upeita ja monipuolisia golfkenttiä ja golfresortteja, joten Portugaliin pääkaupunkiin matkustaessa on mahdollista lähteä viettämään millaista golflomaa tahansa! Kohdevaihtoehtoina golflomalle Lissabonissa ovat monipuoliset Oesten, Cascaisin ja Costa Azulin alueet, jotka tarjoavat jokaiselle jotakin, ja joissa golfmatka onnistuu varmasti!

 Lähde nyt siis todella edullisesti Lissaboniin pelaamaan alueen parhaita golfkenttiä - hotellivaihtoehtoja on lukuisia, esimerkiksi The Oitavos *****.

Majoitus: The Oitavos *****

Tyylikäs, moderni hotelli Oitavoksen haasteellisen golfkentän vieressä upealla merinäköalalla. Tässä syyskuun alussa 2010 avatussa hotellissa on 142 tilavaa huonetta. Hotellissa oma caddie master, joten golfin pelaaminen on tehty helpoksi ja kierroksen jälkeen voi nauttia uima-altaan hierovista suihkuista sekä hotellin ravintoloiden palveluista. Toisaalta Cascaisin kaupunki on vain 8 km päässä hotellista eikä Lissaboniinkaan ole kuin 25 km, joten muuallekin pääsee syömään ja iltaa viettämään.

HUONEET
Huoneet ovat väritykseltään sinivalkoiset ja todella pelkistetyt. Yksi seinä on täyttä lasia ja yksi huoneen tärkein ominaisuus onkin upea näköala joko golfkentälle tai golfkentälle ja merelle. Kaikissa huoneissa on viihtyisät parvekkeet, kooltan huoneet ovat 64m² ja niissä on ilmastointi, minibaari, tallelokero, 2 tv:tä, ilmainen WiFi-yhteys, kylpytakit ja - tossut, hiustenkuivain.

Green feet

5 kierrosta golfia (3x Oitavos Dunes, 1x Penha Longa, 1x Quinta da Marinha)

Muu hintaan sisältyvä

Finnairin lennot Lissaboniin, 1x matkalaukku ruumaan, 7 yön majoitus 2hh aamiaisella, 5 kierrosta golfia (3x Oitavos Dunes, 1x Penha Longa, 1x Quinta da Marinha)

LISÄMAKSUSTA:

20€ toimistomaksu, golfbägin kuljetus lennolla Finnair 40€/bägi, vuokra-auto tai golfkenttä- ja lentokenttäkuljetukset, lisä green fee tai green fee toisella kentällä, parempi huonetyyppi