27.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][11]
KilpailuaSuomalaista
Eurooppa - Portugali - Cascais Pelimatka - Opetus- ja/tai kurssimatka - Teemamatkat

Golf & Health by Julia Kettinen, Cascais, Portugali

Golf & Health Week By Julia Kettinen

Lähde mukaan Julia Kettisen vetämälle golfmatkalle Portugaliin. Luvassa on antoisa golfopetusmatka, jossa syvennytään golfin saloihin sekä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin Master Golfin pron, Julia Kettisen johdolla. Julia toimii tällä hetkellä myös Itä-Suomen Yliopiston liikunta- ja urheilulääketieteen väitöskirjatutkijana. Julia opastaa ja auttaa sinua saavuttamaan omat tavoitteesi, jotta onnistut ja voit hyvin niin golfkentällä, kuin sen ulkopuolellakin.

"Matka, jolla voi oppia aivan uusia puolia golfista - ja samalla itsestään."

Matkan tavoitteena on herätellä pohtimaan, miten golfin pelaamisella ja pitkäjänteisellä harjoittelulla voi vaikuttaa lyöntitekniikan ja pelituloksen lisäksi myös monipuolisesti omaan terveyteen. Viikon aikana saat konkreettisia vinkkejä golfharjoitteluun, terveyttä edistäviin liikunta- ja ravitsemustottumuksiin sekä palautumiseen. Golfista ja pelaamisesta, kuten elämästäkin nauttii parhaiten, kun muistaa huolehtia itsestään ja panostaa omaan hyvinvointiin. Matka soveltuu kaiken tasoisille ja kuntoisille pelaajille, jotka haluavat golfin lisäksi panostaa myös omaan hyvinvointiinsa.

Matkan golfhotellina ja tukikohtana toimii Cascais’issa sijaitseva viiden tähden Onyria Quinta da Marinha ja resortin oma golfkenttä, Quinta da Marinha Golf. Viikon aikana pelataan kierros golfia myös viereisellä Oitavos Dunesin kentällä.

Tervetuloa innostumaan ja nauttimaan!

Julia Kettinen

Julia on monivuotinen Master Golf Academyn Golf Pro. Golfopetusten ohella hän toimii Itä-Suomen Yliopistossa liikunta- ja urheilulääketieteen väitöskirjatutkijana sekä tekee tutkimustyötä golfin terveysvaikutusten parissa. Liikunta- ja urheilulääketieteessä tarkastellaan liikunnan ja fyysisen kunnon välisiä yhteyksiä terveyteen ja sairauksiin.

Golfvalmennukseen, tutkimustyöhön ja ihmisten auttamiseen Julia suhtautuu suurella sydämellä ja positiivisella energialla. Hän haluaa aidosti auttaa asiakkaitaan saavuttamaan omia tavoitteitaan ja voimaan hyvin, niin golfkentällä, kuin sen ulkopuolellakin.

Green feet

Neljä kierrosta golfia Quinta da Marinhan ja yksi kierros Oitavoksen kentällä

Muu hintaan sisältyvä

Finnairin suorat lennot Helsinki-Lissabon-Helsinki (lentolippu sis. matkalaukun ruumaan ja yhden käsimatkatavaran matkustamoon)

Lentokenttä- ja golfkuljetukset

Majoitus jaetussa kahden hengen huoneissa, parveke

Buffet-aamiaiset ja neljä illallista ruokajuomineen

Viikon golfohjelma golfpro Julian johdolla; Aamuisin kehonhuoltoa, ohjatut golftreenit ennen kierrosta

Pro Julia Kettisen matkanjohtaja- ja opetuspalvelut

Lisätiedot

Golfbägin kuljetus lennolla +60 €/meno-paluu

Yhden hengen huone +325 €