Fuerteventura, Espanja FUERTEVENTURA ELBA CARLOTA - RAJATON GOLF JA MAJOITUS MEREN ÄÄRELLÄ

Lähtöajat

  • 02.12.2018 Esimerkiksi

Aurinkoinen Kanaria hellii lämmöllään ja loistavilla golfkentillään. Majoitu upeissa puitteissa ja nauti merellisistä maisemista sekä rauhaisasta ja seesteisestä tunnelmasta varaamalla vaikka yksi näistä omatoimimatkoista ja me hoidamme kaikki varaukset puolestasi!

Tarjolla on niin luksusta kuin rajatonta golfia – tai yhdistelmä niitä, Adults only-majoitusta sekä myös edullisempaa lomavaihtoehtoa. Teneriffalla nautit viiden tähden tunnelmasta, Gran Canarialla huippukentistä ja Fuerteventuralla rajattomasta golfista ja edullisemmista hinnoista.

Majoitus: Elba Carlota Beach & Convention Resort ****

Elba Carlota on merenrannalla sijaitseva 4-tähden hotelli.

HUONEET
Hotellissa on yhteensä 346 erilaista huonetta. Kaikki huoneet ovat varustettu puhelimella, ilmastoinnilla, minibaarilla, TV:llä, tallelokerolla ja hyvällä kylpyhuoneella, johon kuuluu myös kylpyamme.

RAVINTOLAT
Hotellilta löytyy buffet- ravintola Tindaya, jossa voi syödä myös terassilla. Uima-altaiden vierestä on myös toinen ravintola, El Arrecife. Hotellialueelta löytyy myös kolme baaria.

GOLF
Hotelli on Fuerteventuran saaren ensimmäistä 18-reikäistä golfkenttää, Fuerteventura Golf Club:ia vastapäätä, jolta on upeat näkymät Atlantin valtamerelle. Kenttä on 6069 metriä pitkä, ja aika tasainen lukuunottamatta paria reikää. Kentällä on myös kolme upeaa järveä.

MUUT AKTIVITEETIT
Hotelli on loistavasti sijoitettu elokuvateatterien, saaren suurimman kauppakeskuksen ja ravintoloiden viereen. Hotellin ympäristö on myös loistava kävelylenkeille. Hotellin allasalueella on kaksi aikuisten, joista toinen on lämmitetty ja yksi lastenuima-allas. Hotellilla on myös poreallas. Ja jottei kunto pääsisi rapistumaan, hotellilla on kuntosali ja esimerkiksi rantalentopallo- ja tennisalue. Fuerteventuran saaren vesiurheilumahdollisuudet ovat myös erinomaiset.

MUUTA
Hotellilta löytyy pesupalvelu. Lapsille on olemassa myös oma kerhonsa, joka tarjoaa erilaisia viihdykkeitä ja tekemistä. Hieman vanhemmille lapsille löytyy myös tekemistä, kuten erilaisia pelimahdollisuuksia. Internet- mahdollisuudet löytyvät hotellilta.

HUOM! MUISTA VARATA MATKASI SYYSKUUN AIKANA JOTTA VOIT HYÖTYÄ HINNOISSA ESIINTYVISTÄ ENNAKKOVARAAJAN ALENNUKSISTA

HUOM! Alkaen hinnat laskettu edullisimman matkustusajankohdan eli joulukuun alun mukaan 

Greenfeet

Rajaton golf Fuerteventura Golfin kentällä

Matkaan sisältyy

Hinta sisältää: Finnairin lennot, 1x matkalaukku ruumaan, 7 yön majoitus 2hh puolihoidolla, rajaton golf Fuerteventura Golfin kentällä

Varaa matka

Lisätiedot

Matkakohde kartalla

Golf Tailors Oy

  • Osoite: Erkontie 24 A 2, 16300, Orimattila
  • Puhelin: +358-40-7191519
  • Fax: +358-3-7775123
  • Email: info@golftailors.fi
  • Kotisivu: http://www.golftailors.fi