Dolce Frégate Provence, Ranska Golf Digest Lukijamatka

Lähtöajat

  • 15.04.2016–22.04.2016
Golfmatkan kohde

Greenfeet

5 kierrosta golfia Fregate Golf Course

Matkaan sisältyy

Hintaan sisältyy Finnairin suorat lennot Helsinki-Nizza-Helsinki, lentokenttäkuljetukset, majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa, buffetaamiaiset, viisi greenfeetä. Kaksi illallista viineineen. Matkanjohtajan palvelut. Lisämaksusta golfbägin kuljetus lennolla 30 euroa, huone yhdelle 250 eur.

Matkan hinta ilman golfia 1415 euroa.

Matkavaraukseen lisätään matkatoimiston palvelumaksu 22 euroa.

Lentoaikataulu (Finnair):
Meno perjantai 15.4. Helsinki-Nizza klo 08:10-10:30
Paluu perjantai 22.4. Nizza-Helsinki klo 11:25-15:40

Muuta huomiotavaa

Lähde mukaan ainutlaatuiselle elämysmatkalle, jossa hyvän ruoan, viinin ja seuran lisäksi pelataan Ronald Freamin suunnittelemalla upealla, hotellin omalla golfkentällä. Lisäksi hotellilla on myös toinen, mukava 9-reikäinen kenttä. Dolce Frégate Provence sijaitsee vajaan viiden kilometrin päässä Saint-Cyr-sur-Merin kaupungista ja puolentoista tunnin ajomatkan päässä Nizzasta. Tämä Bandolin viinitarhojen keskellä sijaitseva tyylikäs golfkohde tarjoaa golfkenttien lisäksi hotellin erinomaiset ja runsaat palvelut (mm. Spa, ulko- ja sisäuima-altaat ja tenniskentät). Hotellilla myös kaksi omaa ravintolaa, joissa pääset nauttimaan paikallisista ranskalaisen keittiön antimista ja maistelemaan Domaine de Frégaten erinomaisia valko- ja roséviinejä.

Hôtel Dolce Fregaten valoisat huoneet on sisustettu provencelaistyyliin, ja niissä on ilmainen Wi-Fi, minibaari ja satelliitti-tv. Kaikissa huoneissa on parveke, jolta on näkymät Välimerelle tai hotellin golfkentälle.
Varaa matka

Lisätiedot

Golfresepti Travel