Bogogno Golf Resort, Italia Sarfvik Golf Klubimatka

Lähtöajat

  • 01.04.2016–07.04.2016
Golfmatkan kohde

Greenfeet

Viisi kierrosta golfia:
- 2 x Bogogno Conte Course
- 2 x Bogogno Bonora Course
- 1 x Castelconturbia

Matkaan sisältyy

Hintaan sisältyy Finnairin suorat lennot Helsinki-Milano-Helsinki, lentokenttäkuljetukset, golfkenttäkuljetukset (Castelconturbia), majoitus kahden hengen huoneissa, viisi kierrosta golfia, puolihoito. Lisämaksusta kahden hengen huone yhdelle 220 eur. Bäginkuljetus lennoilla 30 eur. Palvelumaksu 22 eur/varaus.

Lennot Finnair
- meno perjantai 1.4. Helsinki-Malpensa 16:05-18:05
- paluu torstai 7.4. Malpensa-Helsinki 19:00-22.55

Lisätietoja matkasta antaa:
Golfresepti, Markku Nord, puhelin 040 722 7227
Sarfvik Golf, Rauni Suhonen, puhelin 040 5546140

Muuta huomiotavaa

Lähde mukaan Sarfvik Golfin klubimatkalle upeaan Pohjois-Italiaan. Matka toteutetaan Golf, Gourmet & Wine -hengessä, jossa pelataan ja pidetään hauskaa samanhenkisessä porukassa. Hyvällä ohjelmalla ja sisällöllä maustettu golfviikko, jossa matkan perusaineita ovat laadukas golf, viini ja ruoka. Matkan golfhotellina ja tukikohtana toimii Piemonten maakunnassa sijaitseva Circolo Golf Bogogno ja Bogognon kaksi omaa, Italian Top 10 -listaan kuuluvaa, Robert von Haggen suunnittelemaa kenttää. Viikon aikana pelataan myös Italian golfkenttien eliittiin kuuluva Robert Trent Jones Seniorin Castelconturbia Golf.

Bogognon sijainti on mainio, vain 35 minuutin ajomatka Malpensan lentokentältä. Piemonten maakunta sijaitsee Italian koillisosassa Aostan laakson eteläpuolella, kiinni Sveitsin ja Ranskan rajassa. Itäpuolella levittäytyy Lombardia, ja eteläpuolella Liguarian maakunta. Hyvän seuran, ruoan, viinin ja golfin ystävälle matkakohde on loistava.

Lisätiedot

  • Paikkojen määrä: 2
  • Majoitus: Bogogno Golf ()
  • Matkan kesto: 6 vrk

Golfresepti Travel