30.6.– 7.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][0]
KilpailuaSuomalaista
mainos Matkailu

Lähde Golflehden lukijamatkalle kuvankauniiseen Itävaltaan tai kiehtovaan Dubliniin!

Golflehti järjestää tänä vuonna kaksi teemallista lukijamatkaa upeisiin golfkohteisiin Itävaltaan ja Irlantiin. Suomen johtavan golfmedian lukijamatkat vievät golfin ystävät ensiluokkaisten golfkenttien ja kiehtovien matkakohteiden äärelle.

Lukijamatkoja tehdään erityyppisiin golfkohteisiin ja profiloidaan erilaisille kohderyhmille. Golflehti haluaa tarjota suomalaisille golfareille unohtumattomia elämyksiä yhteistyössä kotimaisten matkanjärjestäjien ammattilaisten kanssa.

Kesän lukijamatka – Itävalta 20.–25.7.2017

Ensimmäinen lukijamatka järjestetään yhteistyössä kokeneen Golfpassin kanssa ja kohteena on kuvankaunis Itävalta. Lukijamatkan tukikohtana toimii Itävallan parhaisiin lukeutuva kahden 18-reikäisen kentän golfkeskus, Diamond Country Club. Kenttä kuuluu European Tour Destinations -ketjuun ja isännöi tällä viikolla European Tourin Lyoness Openia.

”Kohde on upea ja vain 50 minuutin bussimatkan päässä Wienistä. Adamstal taas on aivan uniikki vuoristokenttä. Monet golfarit menevät Itävaltaan vain ja ainoastaan Adamstalin mielettömien maisemien takia”, sanoo Golfpassille matkoja vetävä Arto Kanerva.

Matkaa maustavat hyvä ruoka ja huippuviinit, joista Itävalta nykyisin hyvin tunnetaan. Matkan hintaan kuuluvat muun muassa viinitilavierailu ja viinin maistajaiset Wachaun viinikylässä.

Lue lisää ja varaa matkasi tästä!

Syksyn lukijamatka – Dublin 21.–25.10.2017

Golflehden lukijoiden syksyn pelimatka ottaa puolestaan kohteekseen vihreän Irlannin ja sen kiehtovan pääkaupungin Dublinin. Lokakuun loppuun ajoittuva matka on mainio tilaisuus venyttää golfkautta kotimaan kenttien vetäytyessä jo talvihorrokseen. Matka järjestetään yhteistyössä ensiluokkaisesta palvelustaan tunnetun OnGolfin kanssa.

Dublinissa majoitutaan Jamesonin viskidynastian vanhaan kotikartanoon ja nykyisin upeana golf- ja kylpylähotellina toimivaan Portmarnock Hotel & Golf Linksiin. Hotellin oma kenttä on Bernhard Langerin suunnittelema huippu-links, jonka lisäksi matkalla pelataan kaksi muuta lähialueen links-klassikkoa: Portmarnock Golf Club ja The Island. Kyseiset kolme linksiä miehittivät arvostetun top100golfcourse.co.uk-verkkosivuston Dublinin alueen kenttärankingissa kolmea kärkisijaa.

Reissun neljännellä kentällä aitojen linksien karunkaunis tunnelma jätetään hetkeksi taakse. Dublinin eteläpuolella sijaitsevaa sykähdyttävää Druids Gleniä pidetään Irlannin satumaisten puistokenttien joukossa yhtenä kauneimmista.

Lue lisää ja varaa matkasi tästä!

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje