15.–22.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][13]
KilpailuaSuomalaista
Matkailu

Finnair aloittaa suorat lennot Dominikaanisen tasavallan golfparatiisiin

Karibian alueen palkittu golfkohde on ensi talvena Suomesta käsin helposti saavutettavissa.

Finnair alkaa operoida uutta suoraa lentoa Helsingistä Dominikaanisen tasavallan Punta Canaan ensi joulukuussa.

Dominikaaninen tasavalta on saanut viime vuosina lukuisia palkintoja Karibian alueen parhaana golfkohteena. Maan laadukas kenttätarjonta on runsainta juuri Punta Canan alueella ja sen lähiympäristössä. Puolen tunnin ajomatkan etäisyydellä sijaitsee viisitoista golfkenttää.

”Kyseessä on Dominikaanisen tasavallan suosituin matkakohde. Punta Cana on hyvä lähtöpiste tutustua maahan laajemmin”, Dominikaanisen tasavallan matkailutoimiston Pohjoismaiden johtaja Patricia Polanco de Olmos sanoo.

Hänen mukaansa suomalaisten matkailijoiden määrä Dominikaanisessa tasavallassa on kasvanut vuoden 2017 joulukuusta vuoden 2018 joulukuuhun 52 prosenttia.

”Kiinnostus Dominikaanista tasavaltaa on kasvanut vuosi vuodelta. Teemme Punta Canaan seuraavana talvena teemamatkoja, ja tietysti kaikki yksittäiset pyynnöt käsitellään”, sanoo Dominikaanisen tasavallan turistitoimiston golfmarkkinoinnista Via Nord -yrityksensä kautta vastaava Markku Nord.

”Punta Canan uusi reitti auttaa huomattavasti kohteen markkinoinnissa. Matkustaminen Punta Canaan on ollut aika raskasta ja työlästäkin. Sinne on lennetty Air Francella Pariisin Charles de Gaulle -lentokentän kautta, jossa harmittavan usein jää golfbägit pakkaamatta jatkolennoille. Nyt päästään siitäkin eroon”, Nord huokaisee.

Finnair aloitti marraskuussa 2017 suorat lennot Helsingistä Dominikaanisen tasavallan pohjoisrannikolla sijaitsevaan Puerto Plataan. Helsinki – Puerto Plata -reitin operointia jatketaan myös ensi talvena.

Uusi viikoittainen yhteys on ensimmäinen reittilento Pohjoismaista Punta Canaan. Lennot aloitetaan 13. joulukuuta ja ne jatkuvat 27. maaliskuuta 2020 saakka.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje