Välineet
1.9.2015

varsien jäykkyys

Hei, Missä vaiheessa suosittelisitte varsien vaihtamista jäykemmäksi? Alkaako se näkymään lentokaaressa? Vai onko se parhaiten todettavissa vaan trackerilla tms?

– tapiowe

Lentokaaresta on hirveän vaikea sanoa, koska se on niin monen asian summa. Oikeanlaisten jäykkyyksien valintaan vaikuttaa eniten mailanpään nopeus osumahetkellä sekä lyönnin tempo. Jonkinlaista kuvaa voidaan saada, jos tiedetään kuinka pitkälle pelaaja lyö palloa esimerkiksi rauta-7:lla tai draiverilla. Varren jäykkyys vaikuttaa pallon lentoon siten, että (samanlaisella) jäykemmällä varrella tulee matalampaa kaarta ja usein enemmän hieman oikealle päätyviä lyöntejä. Paras tapa tehdä analyysi sinulle parhaasta mahdollisesta varresta on varren fittaus Vantaan tai Espoon Golf Balancen myymälässä. Ystävällisin terveisin: Jani Hietanen, Golf Balance Vantaa

golfbalance

golfbalance

Golfpisteen väline-expertteinä kysymyksiisi vastaa Golf Balancen asiantunteva välinetiimi: Henri Pyykölä, Ilja Hackman ja Jonas Grönqvist. Väline-experteiltä voit kysyä lähes mitä tahansa välineisiin liittyvää asiaa, he antavat vastauksensa yleensä 1-2 viikon kuluessa.