Välineet
1.8.2015

Välineitä vaihtoon

Moi, aloitin golfin tänä kesänä ja tiputtanut tasurin 36:een wilsonin jollain aloittelijasetillä. Nyt kiinnostais varsinkin uudet raudat, oon kattellu callawayn x-series n415, cobran biocell s ja mizunon jpx-825 malleja, olisko näistä joku suositeltava (ja teräs vai grafiitti varrella) pitkälle 26v miehelle tasurin pudottamiseen? Ja jos vielä mielipidettä taylormaden jetspeed draiverista?

– Toni1989

Kaikki kyseiset mallit ovat poistomyynnissä ja näin ollen hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia vaihtoehtoja. Varren, pituuden ja kulmien puolesta suosittelen käyntiä myymälässämme, jotta voimme mitata ne oikeanlaisiksi. Erinomainen vaihtoehto olisi esimerkiksi Fittausajan varaus. Fittauksessa menee noin tunti ja siinä ajassa saamme räätälöityä teille parhaat mahdolliset mailat. Fittauksen hinta on 30 €, joka hyvitetään ostettujen mailojen hinnasta, jolloin fittaus on käytännössä ilmainen. Fittaus voidaan myös rajata vain tarjousmailoihin, mikäli näin haluatte. Ystävällisin terveisin: Jani, Golf Balance Vantaa

golfbalance

golfbalance

Golfpisteen väline-expertteinä kysymyksiisi vastaa Golf Balancen asiantunteva välinetiimi: Henri Pyykölä, Ilja Hackman ja Jonas Grönqvist. Väline-experteiltä voit kysyä lähes mitä tahansa välineisiin liittyvää asiaa, he antavat vastauksensa yleensä 1-2 viikon kuluessa.