Välineet
24.3.2015

raudat

Olen ostamassa bio cell-s rautamailoja enkä oikein ole niistä tietoa löytänyt.onko siis kyseessä minkä laatuiset mailat?itse aloittamassa harrastusta tulevana kesänä.

– Juha-Matti Naukkarinen

Moi, Bio Cell- S raudat ovat keskitason tasoituksella pelaavalle suunnitellut anteeksiantavat ja laadukkaat perusraudat, elikkä viitearvona noin 30hcp. Kauden 2014 Bio Cell mailoista (Bio Cell+/Bio Cell/Bio Cell-S) juuri tämä Bio Cell-S on kuitenkin se helpoin ja anteeksiantavin. Tällä raudalla ei siis menetä yhtä paljon mittaa esim. kärki/kantaosumissa kuin haastavammalla rautamailalla. Suosittelisin kokeilemaan useampaakin vaihtoehtoa, mutta esimerkiksi Cobralta uudempaa mallia olevat Fly-Z XL raudat on suunniteltu aloittelevalle pelaajalle. Suosittelen myös kokeilemaan olisiko ”golfuran” alkuvaiheessa grafiittivarret teräsvarsia sopivammat Sinun pelillesi. Jesse Golf Balance Vantaa

golfbalance

golfbalance

Golfpisteen väline-expertteinä kysymyksiisi vastaa Golf Balancen asiantunteva välinetiimi: Henri Pyykölä, Ilja Hackman ja Jonas Grönqvist. Väline-experteiltä voit kysyä lähes mitä tahansa välineisiin liittyvää asiaa, he antavat vastauksensa yleensä 1-2 viikon kuluessa.