Välineet
8.6.2015

Putteri

Olen kokeillut liikkeessä counter-balanced puttereita ja ne ovat tuntuneet hyviltä. Voinko vaihtaa nykyiseen putteriini (Niken method, mallet-tyyppinen) vastapainogripin.

– Bogey

Moi, Pystyt vaihtamaan omaankin putteriisi vastapaino gripin, mutta se ei todennäköisesti toimi yhtä hyvin kuin liikkeessä kokeilemasi varta vasten suunniteltu counter-balanced putteri. Laittamalla painavan gripin normaaliin putteriin, rupeaa putterin lapa tuntumaan kovin kevyeltä eikä näin ollen vastapainogripistä saa hakemaasi hyötyä. Vastapainoputtereissa myös lapa on siis painavampi. Kuitenkin pystyt vaihtamaan putteriisi tälläisen gripin, ja esimerkiksi Winn:iltä löytyy 42 cm pitkä ja 136 grammaa painava vastapainogrippi, jonka pystyt laittamaan putteriisi. Yt. Jesse Korhonen Golf Balance Vantaa

golfbalance

golfbalance

Golfpisteen väline-expertteinä kysymyksiisi vastaa Golf Balancen asiantunteva välinetiimi: Henri Pyykölä, Ilja Hackman ja Jonas Grönqvist. Väline-experteiltä voit kysyä lähes mitä tahansa välineisiin liittyvää asiaa, he antavat vastauksensa yleensä 1-2 viikon kuluessa.