Henkinen valmennus
24.1.2009

Paniikki

Moi Jukka. Olen aloittanut vasta viime elokuussa, pelaan tasoituksella 29, peli sujuu ihan ok kokemukseen nähden, paitsi kun asetun stanssiin se alkaa. Tuntuu että kaikki lihakset jämähtää, kun alkaa jännittää. Esim. messuilla käydessäni löin simulaattorin lippukisassa, kädet vapisivat niin paljon ettei maila meinannut pysyä kädessä. Millä pääsen siitä irti???

– Arnold P

Moi Arnold, käyttäytymisesi johtuu pelosta, mutta on vaikea antaa sinulle henkilökohtaisia ohjeita pelon eliminoimiseen koska en tiedä syytäsi ja taustojasi. Saat minulta halutessasi lisäkysymyksiä asian suhteen ja niihin vastattuasi voin antaa sinulle selkeät ojeet pelkosi eliminoimiseksi. Käy mental cornerissa lukemassa artikkelini: Miten voit eliminoida haitalliset pelontunteet? Terveisin Jukka

Jukka Routamaa, psykologi

Jukka Routamaa on opiskellut saavuttamisen psykologiaa viimeiset 17 vuotta. Erityisesti Jukka on keskittynyt urheiluun ja vielä tarkemmin golfiin. Jukan valmennettaviin kuuluvat tällä hetkellä mm. Erik Stenman (SM-kultaa 2004), Jarno Hovila (SM-pronssia 2004) sekä Tuomas Tuovinen.