Välineet
14.7.2014

draiveri asiaa

Moi! Olen 17v ja tasoitus kympin pintaan. Nykyinen cobran draiveri on varustettu Fujikuran max fit on 65g regu varrella. Onnistuessani lyönnit lähtevät noin 250m rullien kanssa. Mielestäni kuitenkin lyönnin kaari on aika korkea. Mailanpäännopeutta ei ole mitattu joten en tiedä pitäisikö olla regu vai stiff. Nyt olen alkanut katsomaan uutta draiveria ja toiveissa olisi varsi joka antaa pallolle matalamman ja poraavamman lentokaaren. Osaatko suositella jotain vartta? Mitä mieltä olet näistä: -aldila voodoo regu tai stiff -project x (5.5) -grafalloy prolaunch red -nike vrs covert draiveri stocki varrella Ja osaatko suositella jotain draiveria? Tykkään mailanpäästä, joka on osumapinnaltaan korkea ja ylhäältä katsottuna näyttää ”pienemmältä”. Edelliskausien malleja saisi nyt edullisesti, niin olen katsonut tälläisiä malleja: nike vr pro str8fit, vrs covert, callaway razr fit ja extreme, TM rocketballz ja rbz tour. Kiitos!

– golfinpelaaja

Moi Golfinpelaaja Lyöntisi speksien mukaan stiff saattaisi olla parempi. Toki olisi hyvä jos ennen ostopäätöstä mittauttaisit mailanpäännopeutesi. Kysymistäsi varsista: Aldila VooDoo: Sinulle Stiff olisi tod. näk. oikea vaihtoehto. Hyvin jämäkkä varsi pelaajalle, jolla on nopea tempo. Tuntuma on jämäkkä. Project X 5.5: Asiallinen varsi, joka antaa suht. matalaa lentokaarta. Sinun spekseillesi 5.5 on tosin liian löysä. Grafalloy ProLaunch Red: Aliarvostettu klassikko. Matala lentokaari sekä jämäkähkö tuntuma. Soveltuu pelaajalle, jonka lyönnistä johtuvista syistä palloon tulee liikaa spinniä sekä launch-kulmaa. VRS Covert MB Rayon Kuro Kage. Kevyt vakiovarsi, joka tekee keskikorkeaa lentokaarta. Näistä sinulle ehdottomasti stiff-jäykkyys. Nupeista silmääsi soveltuisivat varmaankin seuraavat: TaylorMade SLDR 430, Titleist 913D3 ja Nike Covert Tour. Vanhemmista malleista RBZ Stage 2 Tour sekä Callawayn RAZR Fit Xtreme. Terveisin Toni Salakari / Golf Center Oy

golfbalance

golfbalance

Golfpisteen väline-expertteinä kysymyksiisi vastaa Golf Balancen asiantunteva välinetiimi: Henri Pyykölä, Ilja Hackman ja Jonas Grönqvist. Väline-experteiltä voit kysyä lähes mitä tahansa välineisiin liittyvää asiaa, he antavat vastauksensa yleensä 1-2 viikon kuluessa.