Tiger Woods tulee saamaan Copperhead Coursella lauantaina todella äänekkään yleisöjoukon peräänsä: Kuva: Getty Images.
Kilpagolf | PGA Tour |
10.3.2018

Yleisö hurmiossa Tiger Woodsin puolesta: ”Olen luottavainen tällä kentällä”

Tiger Woods saa pelikaverikseen lauantaina kello 20.45 hyvän ystävänsä Brandt Snedekerin

Tiger Woods jakaa kakkostilaa Valspar Championshipissa tuloksella 70-68,-4.  Tigerin peli pysyi hyvin kasassa kaksi ensimmäistä päivää, mittatikkuina olleet  pelikaverit Henrik Stenson ja Jordan Spieth putosivat jatkosta häviten Woodsille kymmenen ja yhdeksän lyöntiä.

Woods osui  perjantaina 11 kertaa oikealla lyöntimäärällä viheriöön, teki neljä birkkua ja vain yhden bogin. Copperhead Coursella hän käytti ongelmia usein tuottanutta draiveriaan vain kolmasti, sijoittaen avauksia enimmäkseen pitkillä raudoilla ja spoonilla.

”Toinen kierros oli osaltani hyvä. Viihdyn erinomaisesti tällä kentällä”, Woods määritteli lähtökohdan lauantaille. Woodsin pariksi tulee hänen hyvä ystävänsä Brandt Snedeker, joka on toipunut rannevammastaan tavoittellen menestyksellä paikkaa WGC:n reikäpelikisaan sekä Mastersiin.

Woods ja Snedeker pelaavat kärkiparin Corey Connners (-6) ja Paul Casey (-4) edessä.

Corey Conners on lauantaina kello 20.55 elämänsä kovimman golfhaasteen edessä. Kuva Getty Images

26-vuotias Conners ei ole ammattilaisuraltaan  yhtään voittoa, joka olisi tuonut maailmanlistalle pisteitä. Hänen sijoituksensa listalla on 608:s.

Paul Casey on pelannut PGA Tourilla vakuuttavan pitkän uran, on maailmanlistalla 17:s, mutta voitot ovat väistelleet. Niitä on PGA Tourilla vain yksi, joka on saanut asiantuntijatkin epäilemään Caseyn kovuutta loppuratkaisuissa.

Tiger Woods on lauantain seuratuin pelaaja Tampa Bayssa. Vaikka Spieth, Stenson ja Rory McIlroy  karsiutuivat, Woods saa pistää peliin parasta osaamistaan ollakseen vielä sunnuntaina voittotaistossa. PGA Tourilla terävimmän kärjen takana on pitkä lista osaajia, jotka saattavat viikonloppuna pelata itsensä sankareiksi.

Nimiehistä Woodsia lähimpänä ovat Justin Rose (-2) sekä Patrick Reed (-2).  Sergio Garcialla (even) on matkaa kärkeen kuusi lyöntiä.

Teksti: Teemu Tyry

Kommentit

”26-vuotias Conners ei ole ammattilaisuraltaan yhtään voittoa, joka olisi tuonut maailmanlistalle pisteitä. Hänen sijoituksensa listalla on 608:s. Paul Casey on pelannut PGA Tourilla vakuuttavan pitkän uran, on maailmanlistalla 17:s, mutta voitot ovat väistelleet. Niitä on PGA Tourilla vain yksi, joka on saanut asiantuntijatkin epäilemään Caseyn kovuutta loppuratkaisuissa”

Whaat?

Oma kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.