[11][17]
Kilpagolf - LPGA Tour

Yani Tseng Kia Classicin voittoon

Yani Tseng voitti jo 15:n kerran ammattilaisena

Kia Classicin voittaja tuntui olevan selvillä jo ennen kuin viimeinen kierros kerkesi alkaakkaan. Upeasti kilpailuja viimeistelevä Yani Tseng (-14) lähti kierrokseen kolmen lyönnin johdosta, eikä ollut missään vaiheessa ongelmissa napatessaan kauden kolmatta voittoaan. Tseng pelasi jälleen virheetöntä golfia viimeiselle reiälle asti, jossa hän sortui ainoaan bogiinsa viikonlopun peleissä. Kierrostulos 70 oikeutti yhteistulokseen -14 tasaisen sarjan päätteeksi. Tseng tekee varmaa jälkeä kuin sveitsiläinen kello ja uusin voitto oli 23-vuotiaalle jo uran 15:s. Voiton myötä Tseng lähentelee jo 800 000 dollarin ansioita kauden viiden pelaamansa kisan aikana. Tiger Woods oli kahdeksan kuukautta vanhempi kuin Yani Tseng yltäessään uransa 15:een voittoon ammattilaisena. Minea Blomqvistin kilpailu oli alun alkaen vaikea. Avauskierros vaikutti lupaavalta, mutta Minni taisteli tekniikkansa kanssa läpi viikonlopun. Huonot osumat heijastuivat tekniikkaongelmista ja tuloksena vaikealla kentällä oli paljon bogeja. Minnin sarja 72,76,76,78 (+14) oikeutti jaettuun 69:een sijaan. Nikke Tyry