Woods sivussa muutaman viikon - Golfpiste.com

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - PGA Tour

Woods sivussa muutaman viikon

Tiger Woods nähtäneen kisakentillä aikaisintaan kuukauden kuluttua British Openissa. Kuva: All Over Press

Golfin megatähti Tiger Woods joutuu jättämään ensi viikolla pelattavan AT&T National -turnauksen väliin hankalaksi äityneen vaivan takia. Hän loukkasi US Openin avauskierroksella jo aiemmin ärtyneen kyynärpäänsä, eikä pysty puolustamaan Congressional Country Clubilla pelattavan kisan viimevuotista voittoaan.

”Olin tutkimuksissa palattuani kotiin US Openista. Lääkärit määrittelivät, että minulla on venähdys kyynärpäässä”, Woods sanoi kotisivuillaan.

Vaikka Woods ei tarkalleen ottaen määritellyt, koska hän loukkasi kyynärpäänsä. On ilmeistä, että se tapahtui jonkun asteisena jo Players Championshipin päätöspäivänä. Woods otti tuolloin kauden viidennen ja ensimmäisen voittonsa TPC Sawgrassilla sitten vuoden 2001.

Seuraavassa kisassaan, Memorial Tournamentissa, Woods epäonnistui ja oli vasta 65:s.

”Minua neuvottiin huilaamaan muutaman viikon ja ottamaan vaivaan hoitoa”, Woods jatkoi. ”Olen valmis menemään British Openiin. Odotan innolla, että pääsen pelaamaan Muirfieldiin.”

”Haluan esittää pahoittelut AT&T:lle, sponsoreille ja faneilleni Washingtonin seudulla. On erityisen kiusallista, kun en voi puolustaa voittoa omassa turnauksessani. Mutta kisasta tulee varmasti hieno, onneksi voin olla paikan päällä antamassa sille täyden tukeni.”

Woodsin käsivamma paheni US Openin avauskierroksella raffilyönnin yhteydessä. Tigerin tulos 293 (+13) lyöntiä on hänen huonoimpansa 16 ammattilaisena pelaamassaan US Openissa.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje