Woods pelaa Players Championshipissä - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - PGA Tour

Woods pelaa Players Championshipissä

Tiger Woodsin seuraava määränpää on Ponte Vedra Beachillä sijaitseva TPC Sawgrass. Kuva: Getty Images

Tiger Woods ilmoitti perjantaina Twitterin välityksellä osallistuvansa 7.-10. toukokuuta pelattavaan Players Championshipiin. Turnaus on PGA Tourin pelaajien keskuudessa tunnetusti lähes majoreiden ja World Tourin kisojen asemassa.

Woods on voittanut Playersin TPC Sawgrass –kentällä kahdesti, ja hän kirjoitti ”toivovansa toisintoa vuodelle 2013”. Tiger vei toissavuotisen kisan nimiinsä kahden lyönnin marginaalilla. Vuodetakainen Players jäi häneltä väliin loukkaantumisen vuoksi.

Tuore ilmoitus osoittanee, että Woods on palaamassa takaisin tyypilliseen kilpailukalenteriinsa surkean alkukauden jälkeen. Hän missasi cut-rajan Phoenix Openissa ja keskeytti Farmers Insurance Openissa loukkaantumisen vuoksi. Tämän jälkeen Woods kertoi jäävänsä kilpailutoiminnan ulkopuolelle, kunnes hänen otteensa ovat jälleen turnauskelpoisia.

Tiger teki paluun kentille kahden kuukauden tauon jälkeen Mastersissa, jossa hän oli 17:s. Hän ei vielä tuolloin ollut halukas ennakoimaan seuraavaa kilpailuaan.

”En kilpaile vähään aikaan. Nyt on tauon paikka, ja sitten palaan takaisin ’piirustuspöydän’ ääreen. Olen tyytyväinen siihen, mitä olen saanut aikaan. Lyöntieni pituudet ovat palanneet ennalleen, ja kaikki on hyvin”, Woods sanoi Mastersin jälkeen.

Jack Nicklaus kertoi vain vähän ennen Woodsin ilmoitusta keskustelleensa tämän pelaamisesta Memorial Tournamentissa kesäkuun alussa. ”Tulen Memorialiin”, Nicklaus kertoi Woodsin sanoneen hänelle Augustassa.

Nicklausin isännöimä turnaus on ollut perinteisesti Woodsin viimeinen kilpailu ennen kesäkuun puolivälin jälkeen vuoronsa saavaa U.S. Openia. Kauden toinen major-turnaus pelataan 18.-21.6. Chambers Bayn kentällä, Washingtonin osavaltiossa.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje