Woods mukaan Wyndham Championshipiin ensimmäistä kertaa urallaan - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - PGA Tour

Woods mukaan Wyndham Championshipiin ensimmäistä kertaa urallaan

Tiger Woodsin kausi saattaa päättyä tällä viikolla. Kuva: Getty Images

Tiger Woods ei ole koskaan pelannut Wyndham Championshipiä. Tänä vuonna hän pelaa, sillä kisa on ainoa ohut oljenkorsi selviytyä mukaan FedEx Cupin ensimmäiseen finaaliturnaukseen The Barclaysiin, joka pelataan 27.–30. elokuuta.

Paikka Barclaysiin selviytyvien rankingin 125 parhaan joukkoon aukeaa Woodsille vain, jos hän voittaa Wyndhamin tai sijoittuu yksin toiseksi.

Se ei alkukauden edesottamusten perusteella vaikuta todennäköiseltä. Woods on pelannut kaudella 10 kisaa, joissa hän on karsiutunut viidesti. Paras sijoitus on Mastersin 17. sija.

Jos Woods jää ulos finaalisarjasta, pelaa hän seuraavan kerran PGA Tourilla aikaisintaan lokakuun puolivälissä, kun uusi kausi käynnistyy.

Wyndham Championship pelataan 76:tta kertaa. Greensborossa Pohjois-Carolinassa tieto Woodsin osallistumisesta on otettu innolla vastaan ja järjestäjät ovat painattaneet varmuuden vuoksi 10 000 lisälippua pelipäiville, jos maailman entisen ykkösgolfarin mukanaolo johtaa valtaisaan yleisöryntäykseen.

Kilpailu käynnistyy torstaina kello 14.00 Suomen aikaa. Woods pelaa ensimmäiset kierroksensa yhdessä Brooks Koepkan ja Hideki Matsuyaman kanssa. Torstaina kolmikko lähtee kentälle kello 14.50 Suomen aikaa.

Sami Sarpakunnas

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (6 kpl)