Woods jahtaa yhä major-voittoa – ja kuntouttaa selkäänsä - Golfpiste.com

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - PGA Tour

Woods jahtaa yhä major-voittoa – ja kuntouttaa selkäänsä

Tiger Woods ei ole luopunut unelmastaan voittaa urallaan vähintään 18 majoria. Kuva: Getty Images

”On tärkeää, että olen voittanut vähintään 18 majoria ennen kuin olen valmis. Jackiltä (Nicklaus) saavutus vaati koko uran eikä minun urani ole vielä lopussa.”

”Mielestäni olen saavuttanut paljon kiertueella pelaamieni 20 vuoden aikana. Nyt pääasia on päästä kuntoon, olla 40-vuotiaana hyvässä iskussa ja menestyä sitten kuten Vijay (Singh) teki, hänhän saavutti suurimman osan voitoistaan siinä iässä”, Tiger Woods lausui samassa yhteydessä kun kertoi, ettei hän ole aloittanut selkänsä kuntoutusta vielä syyskuisen toisen operaation jälkeen.

Ja kuntoutuksesta saattaa tulla pidempi kuin hän on tähän asti uskonut. Hän kertoi kuulleensa, että joiltain pelaajilta paluu samanlaisesta operaatiosta on vaatinut yli vuoden.

Woods myönsi, että paluu ensimmäisen selkäleikkauksen jälkeen tapahtui liian nopeasti. Hän ajoi samaan aikaan sisään svingimuutosta, joka olisi vaatinut toimiakseen enemmän aikaa.

Leikkaus ei myöskään poistanut särkyä selästä kokonaan, joten harjoittelu ja pelaaminen aiheutti miehelle jatkuvasti kipua. Suurin takaisku oli kuitenkin räjähtävyyden katoaminen ikääntyvästä kropasta.

”Minun täytyy pystyä palauttamaan räjähtävyys, ja sen takia minun pitää pystyä harjoittelemaan pidempi jakso. Se tarkoittaa useamman kuukauden kovaa työtä”, Woods linjasi.

14 majoria urallaan voittanut ja maailman golfia omalla aikakaudellaan suvereenisti dominoinut mestari täyttää 40 vuotta joulukuussa. Urallaan ennätykselliset 18 major-kilpailua voittanut Jack Nicklaus voitti kolme majoria 40-vuotissyntymäpäivänsä jälkeen.

Woods ei usko iän olevan este, ja vakuuttaa olevansa edelleen äärimmäisen motivoitunut.

”Haluan pelata korkealla tasolla näiden uusien kavereiden kanssa vielä pitkään”, Woods latasi.

Sami Sarpakunnas

Lähde: PGA Tour

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje