Woods ei pelaa ensi viikollakaan - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - PGA Tour

Woods ei pelaa ensi viikollakaan

Tiger Woodsia ei ole nähty liiemmin julkisuuden valokiilassa sitten alppihiihdon MM-kisojen, joissa hän kannusti tyttöystäväänsä Lindsey Vonnia menestykseen. Kuva: Getty Images

Perjantai-iltana varmistui, ettei Tiger Woods osallistu ensi viikolla pelattavaan Houston Openiin. Mikäli Tiger aikoo olla mukana 9.-12.4. vuoronsa saavassa Mastersissa, tekee hän sen osallistumatta Augustan kisan varsinaiseen kenraaliturnaukseen. Houston Openin ilmoittautumisaika meni umpeen perjantaina klo 17, eikä Woodsin nimi ilmestynyt osallistujien listalle.

Woods ei ole pelannut kilpagolfia sitten helmikuisen Farmers Insurance Openin, jossa hän jätti leikin sikseen jo 11 reiän jälkeen. Tiger ilmoitti pian tämän jälkeen palavansa takaisin tositoimiin vasta kun hänen peliotteensa ovat turnauskelpoisella tasolla. Kaksi viikkoa sitten Woods kertoi skippaavansa Arnold Palmerin turnauksen, jonka hän on voittanut urallaan kahdeksan kertaa.

”Olen tehnyt kovasti töitä pelini eteen, ja mennyt eteenpäin pitkin harppauksin. Mutta kuten olen sanonut, en palaa PGA Tourille ennen kuin pystyn kilpailemaan kaikkein korkeimmalla tasolla”, Woods totesi maaliskuun puolivälissä. ”Toivon saavani kaiken kuntoon Mastersiin mennessä. Jatkan lujaa työntekoa valmistautuessani Augustan turnaukseen.”

Woodsin ilmoitus jättää Houston Open väliin ei sinänsä yllätä – ei viimeaikaiset tapaukset huomioiden, eikä toisaalta siksi, ettei häntä ole ennenkään nähty kyseisessä turnauksessa. Jos vuosi sitten Augustan kisan ensimmäisen kerran ammattilaisena missannut Woods osallistuu Mastersiin, on hänen edellisestä kilpailustaan ehtinyt kulua jo yli kaksi kuukautta. Jo pelkästään tämä fakta kertoo, kuinka pahassa umpisolmussa Tiger pelinsä kanssa on tai on ollut.

Tosin Woods on ennenkin ilmestynyt Mastersiin ”täysin kylmiltään”. Tämä tapahtui vuonna 2010, jolloin hän oli parisuhdeskandaalinsa vuoksi kilpailutoiminnan ulkopuolella lähes puoli vuotta. Itse turnaus sujui tuolloin varsin mallikkaasti; Woods jakoi kisassa neljättä sijaa.

Lähde: AP

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje