[11][17]

[11][17]
Kilpagolf - Ladies European Tour

Wikströmin ote ripsui Kiinassa

Ursula Wikströmin bogit viimeisen kierroksen alussa pilasivat muuten vahvan kilpailun

Womens World Champions -kilpailu oli ainakin järjestävälle maalle Kiinalle suuri menestys. ShanShan Feng pelasi kisan voittoon lyönnin erolla ennen Pornanong Phatlumia Thaimaasta. Voittotulos kolmen kierroksen kisassa olil -10. Feng kuittasi voitosta suuren 56 000 euron shekin. Ursula Wikströmin päivä lähti kaoottisesti liikkeelle. Unski oli tehnyt jo viisi bogeyta ensimmäiseen kymmeneen reikää, kunnes alkoi tapahtua positiivisia asioita. Wikström teki kolme birdietä takaysin keskivaiheilla ja nosti osakkeitaan ennen kisan loppua. 17:n väylä tuplabogie kuitenkin romutti haaveet hyvästä noususta ja Unskin oli tyytyminen 23:een sijaan. Palkintorahaa Mission Hillsista lähtee mukaan lähes 4500 euroa. Nikke Tyry