Wikström mainiossa lauantaivireessä – Ko tykitti hurjan kierroksen! - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Wikström mainiossa lauantaivireessä – Ko tykitti hurjan kierroksen!

Ursula Wikström oli paras suomalainen lauantaina Saudi-Arabiassa. Sanna Nuutinen säilytti asemansa kärkikahinoissa.

Ladies European Tourin Saudi-Arabian kisan lauantaipäivä saatiin päätökseen suomalaisten osalta hyvillä sijoilla.

Kolmannen kierroksensa kärkiryhmässä pelaamaan päässeen Sanna Nuutisen (-7) kierros ei onnistunut kuten eilen. Koko LET:n pistelistan kakkospaikkaa pitävä Nuutinen pelasi kierroksensa yhden yli parin ja putosi jaetulle kuudennelle sijalle.

Nuutinen pääsee kuitenkin lähtemään erinomaisesta asemasta ratkaisevaan neljänteen kilpailupäivään. Kolmanteen sijaan eroa on kolme lyöntiä, toiseen viisi.

Muista suomalaisista Ursula Wikström (-3) onnistu mainiosti pelaten kolmoskierroksensa peräti neljä alle parin ja kivuten kisassa jo sijalle 21. Eroa Nuutiseen on neljä ja kymmenen parhaan joukkoon vain kolme lyöntiä.

Tiia Koivisto (T41/+1) ja Noora Komulainen (T51/+3) pelasivat molemmat kierroksensa yhden yli parin ja putosivat muutaman sijan.

Koko kisan kovimman kierroksen (63, -9) tykittänyt maailmanlistan seitsemäs Lydia Ko nappasi itselleen kärkipaikan kokonaistuloksella 16 alle parin. Hän johtaa nyt kisaa peräti neljällä lyönnillä. Kon perässä toisena on LET:n pistelistan ylivoimainen ykkönen Atthaya Thitikul.

Pistelistan kympin kärjestä kisan kymppisakkiin mahtuu Thitikulin ja Nuutisen lisäksi vain Saksan Olivia Cowan (T9/ -6). Pistelistan viiden parhaan joukkoon tähtäävän Nuutisen kannalta tilanne on erinomainen, sillä sunnuntaina hänellä on hyvä mahdollisuus kasvattaa eroa takaa-ajajiinsa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje