Wikström kirii Ruotsissa – Tamminen tähyää kymmenen joukkoon - Golfpiste.com

7.2.–14.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][10]
KilpailuaSuomalaista

7.2.–14.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][10]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Wikström kirii Ruotsissa - Tamminen tähyää kymmenen joukkoon

Ursula Wikströn kohenteli asemiaan toisella kierroksella. Kuva: Juha Taskinen

Viikko sitten Vihdin Hill Sidessa pelatun naisten kakkoskiertueen turnauksessa kolmanneksi sijoittunut Ursula Wikström (-2) kiristää tahtiaan Ruotsissa. Hän löi Helsingborg Openin toisella kierroksella tuloksen 71 ja nousi 20:n joukkoon.

Sijoitus saattaa vielä muuttua, sillä osa iltapäiväryhmän pelaajista on edelleen kentällä. Vantaalaisen tuloskorttiin kirjattiin perjantaina kahden bogin lisäksi neljä birdieä.

”Ihan hyvä meininki ja pienen ukkoskeskeytyksen jälkeen päästiin pelaamaan loppukierros huippukelissä. Parempaankin tulosta oli tänään tarjolla, sillä sain pelattua itseni hyviin paikkoihin. Putit olivat vaan tänään hirmuisen arkoja, joten siinä riittää nyt tekemistä tähän iltapäivään”, sanoi harjoitusviheriölle suunnannut Wikström.

Väyläosumia hänelle tilastoitiin 13 ja greeniosumia 15. Putteja kertyi 32.

Kierroksensa jo päättäneiden osalta kilpailun kärkipaikan jakavat Englannin Liz Young ja Espanjan Marta Sanz Barrio (-5). Kaksikon kanssa samassa tuloksessa on Hollannin Joan Klatten (27 reikää).

Suomalaista parhaisissa asemissa on tällä hetkellä yhdeksättä sijaa jakava Noora Tamminen (-3). Wikströmin kanssa samassa tuloksessa on suomalaisista Linda Henriksson.

Ennustetun cut-rajan (+1) paremmalla puolella on myös juuri kierroksensa aloittanut Minea Blomqvist-Kakko. Viikonlopun kierroksille pääsee mukaan 60 parasta ja samaan tulokseen yltäneet pelaajat.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (3 kpl)

  • pekka räty says:

    olympia tukirahalla ja kait olympiailiin etukäteen ettei ”käteen” valittu tyryn ykkös suosikki minni. käytännössä suomen naisgolfareista tälläkin hetkellä sijaluku n.5 tyrylle on muitakin kuin minni saati rauhala

  • Rekka Päty says:

    Minnin valmentaja on nykyään kuulemma Ville Kalliala. Rauhala sai monoa kesällä ties monennen kerran. Unski ja Noora pelaavat tällä hetkellä vahvasti ja heidän pudottamisensa RIOn koneesta on jo kova temppu muille. Ykköshaastajana listoilla on Krista Bakker, mutta valitettavasti hänellä on menossa huonompi jakso pelissään. Linda kirii, mutta aika taitaa loppua kesken ja jokatapauksessa nykykaksikon ohittaminen vaatii jo voiton tai kaksi ennen kesää. Minea on hyvin kaukana RIOn koneesta ilman turististatusta. Tasaisista menestysvuosista on kuitenkin jo kohta 10 vuotta aikaa. Ehkä RIO-liittovalmentajan paikka on tarjolla viimeisen pelivuoden kunniaksi? W’ll See, kuten ruottalainen sanoisi.

  • monta mukaan says:

    Ehkä psykologi sanna nuutinenkin pitäisi palkita matkalla, ja kaikki muutkin oppimaan kuinka olympialaisissa karsitaan. Niinkuin muutkin turististatuksella urheilijat suomesta