Wikström ja Tamminen LET:n Shanghain kisan suomalaistoivot - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Wikström ja Tamminen LET:n Shanghain kisan suomalaistoivot

Ursula Wikström on avannut kautensa loistavasti. Kuva LET/ Tristan Jones.

Naisten Euroopan kiertue palaa Kiinan maaperälle piipahdettuaan Marokossa yhden kisan verran. LET:llä ei vielä alkukaudesta ole pelattu kovin ahkerasti, sillä ennen tämänviikkoista Buick Championshipiä on kahden viime kuukauden aikana pelattu ainoastaan kaksi kisaa.

Maaliskuun puolivälissä pelatussa edellisessä Kiinan kisassa, World Ladies Championshipissä, Suomen lippu oli kuitenkin tuloslistalla korkealla, kun Ursula Wikström sijoittui upeasti viidenneksi.

Wikström oli Marokossakin hienosti 20. ja kiertueen rahalistalla hän on sijalla 15 reilun 26 000 euron tienesteillään. Tilanne on ”Unskin” kannalta sikäli hedelmällinen, että hänen ei enää käytännössä tarvitse jännittää ensi kauden pelioikeutensa puolesta, vaan hän voi lähteä hakemaan hyviä sijoituksia paineettomasti.

Wikström on mukana Kiinassa tälläkin viikolla. Hänen lisäkseen kisaan mahtui suomalaisista ainoastaan Noora Tamminen. Viime kauden paras suomalainen on kiertueen rahalistalla sijalla 50.

600 000 dollarin palkintopotillaan Buick Championship on yksi kiertueen rahakkaimmista kisoista, joten menestys Shanghaissa heijastuisi iloisesti myös rahalistasijoitukseen.

Pääkiertueen lisäksi tällä viikolla kisataan haastajatason Letas-kiertueella Sveitsin Gamsissa.

ASGI Ladies Openissa ovat suomalaista mukana Annika Nykänen, Sanna Nuutinen, Linda Henriksson, Elina Nummenpää, Oona Vartiainen ja Leena Makkonen.

Kiertueen rahalistalla Nuutinen on seitsemäntenä sijoituttuaan viikko sitten Espanjassa jaetulle toiselle sijalle.

LET:llä pelataan torstaista sunnuntaihin, Letaksen puolella niin ikään torstaina käynnistyvä kisa paketoidaan jo lauantaina.

Sami Sarpakunnas

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)