Wikström 20:s Sanya Ladies Openissa - Golfpiste.com

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Wikström 20:s Sanya Ladies Openissa

Ursula Wikströmillä on jäljellä tällä kaudella vielä yksi rutistus Ladies European Tourilla. Kuva: Juha Taskinen

Ursula Wikström (-4) pelasi Sanya Ladies Openin päätöspäivänä tuloksen 71, ja mahtui niukasti 20:n joukkoon. Hänen tuloskorttiinsa kirjattiin sunnuntaina kaksi birdietä ja yksi bogi. Parempaakin oli luvassa, sillä Wikström missasi kierroksellaan vain yhden viheriön. Väyläosumia kertyi 12 ja putteriaan hän käytti griinillä 33 kertaa.

”Taas jäi turhan monta puttia kentälle. Ei oikein ollut edes vahvoja yrityksiäkään. Olisi vaan pitänyt saada vielä enemmän puristettua, mutta ei. Kyllä kuuma ja kostea keli teki hommasta välillä aika rankkaa”, Wikström sanoi.

Kiinalaiset ottivat kotikisassaan kolmoisvoiton. Ykköseksi kiri päivän parhaan kierroksen (65) pelannut Xiyu Lin (-13). Kakkoseksi nousi Jing Yan (-11) ja Shanshan Feng (-10) sijoittui kolmanneksi.

Paras eurooppalainen oli kuudetta sijaa jakanut Norjan Marianne Skarpnord (-8). Noora Tamminen (+1) jakoi lopputuloksissa sijaa 40.

”Samaa rataa kuin edellisetkin päivät. En saanut oikein missään vaiheessa viikkoa otetta näistä griineistä. Putteja vaan tulee liikaa. Tänääkin pari kolmeputtista viheriötä pilasi tulosta”, Tamminen sanoi.

Minea Blomqvist-Kakko karsiutui kahden kierroksen jälkeen.

Wikström kuittasi Kiinasta palkintorahaa reilut 3800 euroa, ja on ennen kauden päätösturnausta (Dubai) LET:n tienestilistalla sijalla 20. Vantaalainen on koonnut kauden mittaan vajaan 89 194 euron tienestit.

MK

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje