[13][26]

[13][26]
Kilpagolf - Ladies European Tour

Webb nousi Sneadin rinnalle

Queenslandin turnauksen kiertopalkinto on tuttu Karrie Webbille. Kuva: All Over Press

Karrie Webb voitti sunnuntaina päättyneen Volvik RACV Ladies Mastersin kahdeksannen kerran. Näin australialainen nousi jakamaan pääkiertueiden voittoennätystä Sam Sneadin (Greater Greensboro Open) kanssa.

Webbin ensimmäinen ykköstila RACV Royal Pinesillä pelattavassa kilpailussa tuli vuonna 1998, edellinen voitto oli peräisin kahden vuoden takaa.

Webb lähti kisan päätöskierrokselle kaksi lyöntiä Su-Hyun Oh’ia ja Ariya Jutanugarnia jäljessä. Tulos 67 oli päivän parasta antia, sisältäen viisi birdietä ja 13 paria. Jos kierroksen ensimmäinen puolisko ei vielä luvannut suuria, oli Webbin isku ratkaisevan tehokas sisääntulon puolivälissä.

World Golf Hall of Famen jäsen päätyi Australian turnauksessa lopputulokseen 203 (-13). Chella Choi sekä teini-ikäiset Oh ja Jutanugarn jakoivat toista sijaa, kaksi lyöntiä voittajalle hävinneinä.

Jutanugarnille Volvik RACV Ladies Masters oli ensimmäinen LET:n ohjelmaan kuuluva turnaus ammattilaisena. Hänelle voi tämän viikon ja aikaisempien näyttöjen perusteella luvata ruusuista tulevaisuutta naisten huippugolfin terävässä kärjessä. Sama pätee Oh’iin sekä Queenslandissa viidenneksi sijoittuneeseen Jessica Kordaan (-10).