USA:n kakkoskiertueen finaaliturnaus peruuntui hurrikaanin vuoksi – PGA Tourin uudet tulokkaat selvillä - Golfpiste.com

21.3.–28.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

21.3.–28.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista
Web.com Tour

USA:n kakkoskiertueen finaaliturnaus peruuntui hurrikaanin vuoksi – PGA Tourin uudet tulokkaat selvillä

Web.com Tourin päätöskisalle ei löytynyt korvaavaa paikkaa, koska PGA Tourin seuraava kausi on jo ovella.

Floridan itärannikolle iskenyt Hurrikaani Matthew on aiheuttanut muun muassa sen, että tämänvuotinen Web.com Tour Championship jää pelaamatta. Atlantic Beach Country Clubilla pelattavaksi tarkoitetulle kilpailulle ei haeta korvaavaa ajankohtaa.

”On valitettavaa, että jouduimme peruuttamaan kauden päätösturnauksen. Pelaajien, katsojien, vapaaehtoisten ja henkilökunnan turvallisuus menee kuitenkin kaiken muun edelle”, Web.com Tourin toimitusjohtaja Bill Calfee sanoi.

”Meidän tehtävänämme on huolehtia, että kaikki kilpailun vuoksi paikalle saapuneet lähtevät Koillis-Floridan alueelta ja palaavat kotiin.”

Kilpailulle oli lopulta mahdotonta löytää uutta ajankohtaa, koska PGA Tourin kausi 2016–2017 alkaa jo ensi viikolla. Tämä merkitsee sitä, että tällä hetkellä kaikki Web.com Tourin finaalisarjan rahalistalla 25:n joukossa olevat pelaajat saavat ensi kaudeksi kortin pääkiertueelle.

Rahalistan voittajaksi kolmen finaalisarjan turnauksen jälkeen julistettu Grayson Murray saa PGA Tourille kattavimman mahdollisen kortin ja pääsyn vuoden 2017 Players Championshipiin. Viimeinen kortti menee Tom Wilkinsonille, kun taas vuosi sitten kortin 109 dollarin turvin ansainnut Rob Oppenheim menettää sen nyt 392 dollarin marginaalilla.

Tunnetuimpia ensi kaudeksi joko Web.com Tourin ”runkosarjan” tai finaalien kautta kortin saaneita pelaajia ovat muun muassa Bryson DeChambeau, Andrew ”Beef” Johnston, Gonzalo Fernandez-Castano, Scott Stallings, Will MacKenzie, D.A. Points ja Rory Sabbattini.

Finaaleissa ilman korttia jäivät sellaiset pelaajat, kuten Stuary Appleby, Camilo Villegas, Brendon de Jonge sekä Erik Compton.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje