5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][9]
KilpailuaSuomalaista

5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][9]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - PGA Tour

Watsonin isku kestää

TPC Louisiana tuo Bubba Watsonille sydämentykytyksiä, mutta meno on vakuuttavaa. © Getty Images

Vasta äitinsä taivuttelun jälkeen Louisianan turnaukseen osallistunut BubbaWatson jatkaa Zurich Classicin kärjessä. Hän pelasi perjantaina tuloksen 68, ja on kokonaistilanteessa -10.

Vasemmalta puolelta lyövänä Watson ei tunnu saavan hyvin sujuvasta pelistään huolimatta makua TPC Lousianaan: ”Jotenkin pelottava kenttä. Paljon hankalia avauksia, ja vesi tulee minun kannaltani hankalasti peliin”, hän sanoi.

”Lisäksi vaihteleva tuuli on tehnyt täällä lyöntien suunnittelun haasteelliseksi.”

Fobiastaan viis veisaten Watson esitti toisella kierroksella tasapainoisia otteita. Yhden eaglen (toistamiseen 11:llä) ja kolmen birdien lisäksi päivän ainoa bogi tuli kentän viimeisellä reiällä.

Watsonilla on Louisianassa näytön paikka. Hän ei ole pystynyt voittamaan yhtään kolmesta viimeisestä 36 reiän jälkeen johtamastaan turnauksesta. Tuorein voitto on peräisin tammikuulta, Torrey Pinesin kisasta.

Nimimiehet piilossa

Kierrostaan kahdeksan alle 14 reiän jälkeen ollut Josh Teater (-9) oli kiinni paalupaikassa ennen viimeistä reikää. Tuplabogi jätti hänet kuitenkin lyönnin päähän Watsonista. John Rollins (-8) on kolmantena.

”Olen pelannut kaksi päivää hyvin. Lyönti kulkee, mahdollisuudet on mihin vain. Katsotaan mitä jatko tuo tullessaan”, musiikkimiehenäkin tunnettu Rollins sanoi.

Watsonia lukuun ottamatta Zurich Classicin kärkikymmenikkö on melko yllätyssävytteinen. Nimekkäämmistä pelaajista vain Steve Stricker (-6) yltää tällä hetkellä kovimpaan kyytiin.

Viime viikonloppuna tiukkaa taistelua maailmanlistan ykköspaikasta käynyt Luke Donald on 12:ntena kierroksin 68-71 (-5).

Turnauksen cut-rajaksi muodostui -1. Se oli tällä kertaa liikaa mm. Hilton Headin kisan voittajalle Brandt Snedekerille, David Duvalillle, Rory Sabbatinille Justin Roselle ja John Dalylle. Duval oli avauskierroksen jälkeen vielä kärjen tuntumassa, mutta romahti perjantaina pelattuaan tuloksen 79.

Poimintoja:

12. K.J. Choi, -5 12. Camilo Villegas, -5 12. Nick Watney, -5 38. Carl Pettersson, -2 38. Vijay Singh, -2 38. Rickie Fowler,-2

mc. Graeme McDowell mc. Sean O’Hair

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje