Voss jatkaa kymppisakissa LET:n karsinnoissa - Golfpiste.com

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[19][33]
KilpailuaSuomalaista

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[19][33]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Voss jatkaa kymppisakissa LET:n karsinnoissa

Marika Voss on löytänyt hyvän vireen hyvään aikaan. Kuva: LET/ Tristan Jones.

Marika Voss ja Elina Nummenpää pelasivat tänään tuloksen 72 (par) ja olivat Ladies European Tourin karsintojen toisena päivänä kisan parhaat suomalaiset.

Voss (-2) tipahti yhden sijan, mutta piti paikkansa kisan kärkikymmenikössä sijalla yhdeksän. Nummenpää (par) on sijalla 20.

Cut-rajan, +4, paremmalla puolella ovat myös sijaa 34 jakava Linda Henriksson (+2), joka ylitti tänään parin kahdella lyönnillä sekä sijalla 46 oleva Sanna Nuutinen (+3). Hän pelasi tänään kierrostuloksen 76.

<a href=Elina Nummenpää linjaa tiilyöntiään. Kuva: LET/ Tristan Jones." src="/wp-content/uploads/2014/12/14121819234874.jpg">

Elina Nummenpää linjaa tiilyöntiään. Kuva: LET/ Tristan Jones.

Kilpailun vahvasti eilen avannut Krista Bakker ajautui tänään pahasti sivuraiteille tuloksen 80 myötä. Bakker on tuloksella +8 neljä lyöntiä cut-rajan alapuolella.

Oona Vartiaisen (+10) ja Leena Makkosen (+12) tilanne on astetta tukalampi, mutta cut suoritetaan vasta neljän kierroksen jälkeen, joten aikaa nousuun on yllin kyllin.

Kahden kierroksen jälkeen pelioikeuteen oikeuttava tulos kisan 30 parhaan joukossa irtoaa tuloksella +1. Kisan kärkipaikalla porskuttaa ylhäisessä yksinäisyydessä Englannin Georgia Hall (-9).

Sami Sarpakunnas

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (4 kpl)

 • Osmo Leminen says:

  Vaikka kuinka toivos että useampi selvittäs tiensä karsinnoista niin veikkaan että vain Marika pelaa itsensä kiertueelle. On näyttänyt aiemmin siltä että niin Elinalla, Sannalla kuin Lindallakin näyttäisi olevan pipo tiukassa paikassa liian kireällä ja kipsi pyrkii pukkaamaan päälle liiallisen mailan puristamisen johdosta. Oona ja Leena voi jo keskittyä pelaamaan seuraavalla kaudella jotain muuta kiertuetta sillä kumpikaan ei kyllä nouse kahden kierroksen aikana cuttiin. Toivon kyllä että jollakin pää kestäs ja olisin väärässä mutta …

 • Nimityspäällikkö says:

  Nimitän Osmon Vuoden Paskanjauhajaksi. Saako kannatusta ?

 • Kädi says:

  On se onni että Osmo otti vaan piikku veikkauksen, sillä se meni aivan päin honkia. Elina, Sanna ja Linda on läpi cutista. Veikkaappa Osmo seuraavaksi moniko heistä saa sinun varmana pitämän Marikan lisäksi kortin kiertueelle, niin seurataan ammattitaitoasi.

 • Osmo Leminen says:

  Olen aidosti iloinen jos muutkin selvittää cutin mutta käsittääkseni vasta huomisen jälkeen selviää jatkoon menijät cutista ja vasta viidennen kierroksen jälkeen tiedetään kuka tai ketkä pelaavat näistä tytöistä kaudella 2015 kiertueella— kaikessa ystävyydessä.