11.–18.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][17]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Viime viikon tulosjuhla tuskin toistuu Teneriffalla, Korhosen mukaan kenttä on ”Selkeästi haastavampi”

Golfin Euroopan kiertue parkkeeraa kahdeksi seuraavaksi viikoksi Teneriffalle. Kuluvan viikon torstaina saaren lounaisosassa sijaitsevalla Costa Adejen kentällä käynnistyy Tenerife Open ja ensi viikolla samalla kentällä pelataan Canary Islands Championship.

Tämänviikkoisessa kilpailussa pelaa kaikkiaan viisi suomalaista. ET-pelaajien Mikko Korhosen, Tapio Pulkkasen, Kalle Samoojan ja Sami Välimäen lisäksi kisassa nähdään Janne Kaske, joka pääsee haastajakiertueen pelioikeutensa kautta pelaamaan joitakin pääkiertueen kisoja.

Viime viikolla jalkeilla oli Sami Välimäkeä lukuun ottamatta sama nelikko, mutta kaikki karsiutuivat jatkosta. Kisan jälkeen Korhonen hieman kritisoi kisakenttä Meloneras Golfia, joka osoittautui Euroopan kiertueen pelaajille turhankin helpoksi.

Haasteista nauttiva Korhonen ei saanut kunnon taistelufiilistä päälle, mutta tämän viikon kisakenttä on hänelle huomattavasti mieluisampi.

”Selkeästi haastavampi kenttä tällä viikolla, mikä on tietysti hyvä asia! Kentällä on paljon korkeuseroja ja griinit sekä niitä ympäröivät alueet ovat mukavan haastavia. Ehkä tämä Teneriffa on omaan makuun muutenkin vähän mukavampi paikka. Vielä vähän etsimistä oma tekeminen, mutta muutamia ihan hyviä treenipäiviä on onneksi jo alla”, Korhonen kommentoi.

Costa Adejen kenttä on 6270 metriä pitkä ja sen par on 71. Paperilla kenttä ei siis ole erityisen pitkä.

Euroopan kiertueella noudatetaan edelleen erittäin tiukkoja liikkumisrajoituksia. Silti kiertue uutisoi maanantaina Hollannin Wil Besselingin positiivisesta koronanäytteestä. Besselingiltä jäävät luonnollisesti väliin molemmat Teneriffan kilpailut.

”Kuplassa mennään edelleen, siihen ei ole tullut muutoksia. Onhan tämä haastavaa ja stressaavaa aikaa. Jotain spekulointia on koko ajan rajoituksista, säännöistä ja eri maiden tilanteista. Kunpa saataisiin nyt kaikille rokotukset, niin voitaisiin olla vapaammin”, Korhonen jatkoi.

Lue seuraavaksi: Paikka majorissa ei tullut pitkältä treenitauolta palaavalle Sami Välimäelle yllätyksenä

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje