Videohaastattelussa LET:n finaalikilpailuun valmistautuva Sanna Nuutinen: ”Vielä jaksaa painaa, tätä varten on koko kausi treenattu” - Golfpiste.com

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Videohaastattelussa LET:n finaalikilpailuun valmistautuva Sanna Nuutinen: ”Vielä jaksaa painaa, tätä varten on koko kausi treenattu”

Sanna Nuutinen lähtee finaalikilpailuun hyvistä asetelmista. Kuva Tristan Jones.

Keskiviikon Pro-Am tarjosi vielä viimeisen paikan hioa pelitaktiikka kuntoon.

Ladies European Tourin kokonaiskilpailussa kolmantena oleva Sanna Nuutinen oli haluttua peliseuraa keskiviikkona, kun LET:n finaalikilpailun Pro-Am käynnistyi. Los Naranjos Golf Clubilla Espanjassa pelattavan finaalin kymppitiille oli tuotu näytille myös Solheim Cupin voittopokaali, ja Pro-Am-vieraat kuvauttivat itseään mielellään himoitun pokaalin kanssa.

Ahkerasti kilpaileva Nuutinen pysähtyi hetkeksi haastateltavaksi ennen keskiviikon kierrostaan. Hän myönsi, että pitkä kausi alkaa hiljalleen vaatia veroaan, mutta paukkuja riittää silti vielä loppurutistukseen. Hän  ehti myös piipahtaa viime viikolla kotimaassa harjoittelemassa, joten kaiken pitäisi olla valmista finaalia varten.

Nuutisen kausi ei suinkaan pääty tähän viikonloppuun, vaan ensi kuussa häntä odottaa LPGA Tourin karsintafinaali. Sitäkin silmällä pitäen treeniviikko Suomessa tuli tarpeeseen.

Poikkeuksellisesti neljän kierroksen kilpailuna pelattava LET:n finaalikilpailu käynnistyy torstaina, ja Nuutinen lähtee iloisin mielin kauden viimeiseen kilpailuun. Viikonvaihteessa on panoksena kiertueen kokonaiskilpailun kolmas sija, joka toisi mukanaan lisäbonuksen.

Nuutisen lisäksi finaalikilpailussa pelaavat Ursula Wikström, Tiia Koivisto ja Krista Bakker.

Videolla Sanna Nuutisen mietteet finaalikilpailun aattona.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje