Vauhdikas aloitus Montrealissa - Golfpiste.com

7.2.–14.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][10]
KilpailuaSuomalaista

7.2.–14.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][10]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - PGA Tour

Vauhdikas aloitus Montrealissa

Michael Putnam tuntee olonsa kotoisaksi Royal Montrealin kentällä. Kuva: © Getty Images

Canadian Openissa paalulla oleva Michael Putnam ei ole koskaan johtanut PGA Tourin kisaa avauskierroksen jälkeen, vaikka voittokokemusta löytyy. Kaksi kertaa Web.com Tourilla viime vuonna voittanut Putnam aloitti Royal Montrealin kentällä pelattavan kisan tuloksella 64 (-6). Samat lukemat olivat myös Tim Petrovicilla.

Kaksikon 64 on kovin koskaan Kanadan avoimissa pelatun ensimmäisen kierroksen tulos.

”Kenttä on aika helpon tuntuinen. Se on samankaltainen kuin kotiseutuni kentät – ruoho ja maapohja muistuttavat toisiaan, joten tunnen oloni varsin kotoisaksi”, Putnam sanoi.

Putnam teki ulosmenossa neljä birdietä, mutta sitten tuuli yltyi. ”Osuin hyvin väylille ja viheriöille. Pallonlyöminen kävi iltapäivän tuulisessa säässä hankalammaksi, mutta onnistuin jotenkin pysymään väylillä.”

Putnam voitti viime vuonna Web.com Tourin rahalistan, ja hänet äänestettiin myös kiertueen vuoden pelaajaksi. Hänen paras sijoituksensa PGA Tourilla tällä kaudella on Travelers Championshipin 11:s tila. Putnam katsoo, että kakkoskiertueella kertynyt kokemus on siivittänyt hänet kohtalaisiin suorituksiin PGA Tourilla.

”Kamppailin viime vuonna voitosta puolessa pelaamistani turnauksissa, joten olen tottunut lehdistön haastatteluihin ja kentällä oleviin kameroihin. Kärjessä oleminen ei tunnu vieraalta.”

Pitkään vaisusti pelannut Kyle Stanley ja kanadalainen amatööri Taylor Pendrith jakavat kolmatta sijaa, lyönnin päässä kärjestä. Tuloksen 66 lyöneet Nick Watney, Robert Allenby ja Charl Schwartzel mahtuvat Top 5:een.

Kisan voittoa puolustava Brandt Snedeker aloitti urakkansa tuloksella 69.

Lähde: PGA Tour

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje